blank

blankblank

Nuorille ja nuoria varten

Nuorisotyön tavoite on aktiivisesti kohdata nuoria siellä, missä he ovat koolla: kouluissa, harrastuksissa, netissä... Pyrimme tarjoamaan monipuolisesti toimintaa nuorille seurakuntalaisille siten, että he kokisivat kirkon jäsenyyden ja kristillisyyden tärkeänä osana elämää myös rippikoulun jälkeisessä elämässä.

Nuorisotyö järjestää vuosittain muutaman isomman tapahtuman kouluilla tai vapaa-ajalla. Eniten nuoria kokoaa yhteen kuitenkin vuosittain järjestettävä isoskoulutus. Ajankohtaisimmat kuulumiset löytyvät Facebookista, ryhmästä "Loimaan seurakunnan nuorisotyö"

Iltakirkot Kaupunginkirkossa klo 18

Junnuillat

Erityisesti rippikoululaisille suunnatut illat, joissa ohjelmasta vastaavat isoskoulutuksessa olevat nuoret! Illat kestävät noin tunnin.

Loimaan seurakunnan isoskoulutus eli LISKO

Isonen on vastuunkantaja, kuuntelija, yhteishengen luoja ja työntekijöiden korvaamaton apulainen. Isostoiminta antaa eväitä elämään kristittynä, yhteiskunnan ja kaveripiirin jäsenenä. Isoskoulutuksen käyneet pyrkivät kesän leireille avustajiksi ja osa jatkaa myös kerhonohjaajina tai pyhäkoulun vetäjinä. Isoskoulutus starttaa syksyisin, keväällä uunituoreet isoset siunataan työtehtäviinsä.

JatkoLisko

Täydennystä aiemmin hankittuun isososaamiseen!
Kerrat ovat itsenäisiä, tule silloin kun Sinulle sopii!

Loimaan seurakunta

Seurakuntapalvelut

Avoinna
ma-ti, to-pe