Kanta-Loimaan kirkossa kiirastorstain messu

Kanta-Loimaan kirkko

Kiirastorstain messu Kanta-Loimaan kirkossa klo 19. Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma, muistamme ja vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Messun päätteeksi alttari riisutaan ja puetaan mustaan. "Nyt köyhä syntinen riennä luo Herran Jeesuksen, saat rauhan, lohdutuksen haavoissa Kristuksen. Hän kuoli kaiken täyttäen mutta tie se oli tuskien", laulamme messun päätteeksi ilman säestystä virrestä 77.

To 29.3. klo 19 Kiirastorstain messu Kanta-Loimaan kirkossa. Koivunen, Huhtanen. Kirkkokuoro.
Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma, vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Messun päätteeksi valmistaudutaa puetaan alttari mustaan. Viimeinen virsi 77 lauletaan jo ilman urkuja.

Mellilän kirkko

Messu (Iltamessu Mellilän kirkossa)

Tule musiikkipitoiseen iltamessuun kiittämään ja virvoittumaan! Pyhän nimi on cantate! eli laulakaa; joten messussa kaikki mahdollinen laulaen. Kuulemme myös naisten lauluryhmän raikasta laulua.

Kanta-Loimaan kirkko

Messu (Iltarippikoulun konfirmaatiomessu)

Iltarippikoulun konfirmaatiomessu su 6.5.klo 10 Kanta-Loimaan kirkossa. Syksyllä alkanut rippikoulu huipentuu juhlamessuun.

Kaupunginkirkko

Kansanlähetyksen seurat