Kanta-Loimaan kirkossa kiirastorstain messu

Kanta-Loimaan kirkko

Kiirastorstain messu Kanta-Loimaan kirkossa klo 19. Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma, muistamme ja vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Messun päätteeksi alttari riisutaan ja puetaan mustaan. "Nyt köyhä syntinen riennä luo Herran Jeesuksen, saat rauhan, lohdutuksen haavoissa Kristuksen. Hän kuoli kaiken täyttäen mutta tie se oli tuskien", laulamme messun päätteeksi ilman säestystä virrestä 77.

To 29.3. klo 19 Kiirastorstain messu Kanta-Loimaan kirkossa. Koivunen, Huhtanen. Kirkkokuoro.
Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma, vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Messun päätteeksi valmistaudutaa puetaan alttari mustaan. Viimeinen virsi 77 lauletaan jo ilman urkuja.

Kaupunginkirkko

Kaupunginkirkon yläpihalla juhannusaaton lipunnostohartaus

Tervetuloa perinteiseen hartauteen klo 18, jolloin Suomen liput nousevat salkoon!

Kanta-Loimaan kirkko

Juhannuksen jumalanpalvelus