Mellilän kirkossa kiirastorstain messu

Mellilän kirkko

Kiirastorstain messu Mellilän kirkossa klo 17. Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma. Vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Hän syö aterian opetuslasten kanssa ja menee Getsemanen puutarhaan rukoilemaan, missä Hänet vangitaan. Messun päätteeksi alttari riisutaan ja puetaan mustaan. Viimeinen virsi 77 lauletaan jo ilman säestystä.

To 29.3. klo 17 Kiirastorstain messu Mellilän kirkossa. Koivunen, Huhtanen. Kirkkokyyti taksi Harjula 0500/741544 (Ilmoittaudu kyytiin viimeistään ke 28.3.)
Kiirastorstain messussa elämme uudestaan sen hetken ja illan, kun Jeesus on opetuslasten kanssa ja asettaa ehtoollisen. Getsemanen puutarhassa Jeesus vangitaan. Virressä 77 laulamme: Nyt köyhä syntinen riennä luo Herran Jeesuksen saat rauhan lohdutuksen haavoissa Kristuksen. Hän kuoli kaiken täyttäen, mutta tie oli tuskien.

Mellilän kirkko

Messu (Iltamessu Mellilän kirkossa)

Tule musiikkipitoiseen iltamessuun kiittämään ja virvoittumaan! Pyhän nimi on cantate! eli laulakaa; joten messussa kaikki mahdollinen laulaen. Kuulemme myös naisten lauluryhmän raikasta laulua.

Kanta-Loimaan kirkko

Messu (Iltarippikoulun konfirmaatiomessu)

Iltarippikoulun konfirmaatiomessu su 6.5.klo 10 Kanta-Loimaan kirkossa. Syksyllä alkanut rippikoulu huipentuu juhlamessuun.

Kaupunginkirkko

Kansanlähetyksen seurat