Helatorstain messu

Alastaron kirkko

Kristuksen taivaaseenastuminen

Alastaron kirkko
Muuta tietoa 1: Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Kaupunginkirkko

Piispalan rippikouluryhmän konfirmaatio

Messu Kaupunginkirkossa. Piispalan ryhmän konfirmaatio. Toim. Rauhala, Huhtanen.

Muu erityisjumalanpalvelus (Sanajumalanpalvelus Krekilän myllyllä.)

Jumalanpalvelus ulkoilmassa, Krekilän Myllyllä. Toim. Laukkanen, Saarinen.

Sanajumalanpalvelus (Suvi-illan hartaus)

Suvi-illan hartaus Virttaan kirkossa, Laukkanen, Saarinen