Iltamusiikissa kuullaan huilua ja urkuja

Alastaron kirkko

Tervetuloa kuuntelemaan huilu-ja urkumusiikkia Alastaron kirkkoon ke 13.6 klo 18! Soittamassa Marita Koivunen ja Martti Pihlajamaa..
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Kesän Iltamusiikki-sarjan konsertti Alastaron kirkossa. Esiintymässä Marita Koivunen, huilu ja Martti Pihlajamaa, urut ja piano.
Illassa kuullaan heiltä uutta ohjelmistoa mm. J.S. Bachin kaunis h-molli-orkesterisarja nro 2 ja Leonardo Vincin iloinen D-duuri-sonaatti.
Klassikoitakin on luvassa: mm. Johannes Brahmsin unkarilainen tanssi nro 5 ja Edvard Griegin Aamutunnelma. Kuullaan myös kaksi Sibeliuksen kappaletta viime syksyn Suomalaisen musiikin ilta-konsertista.

Metsämaan kirkko

Iltamusiikki

Iltamusiikki Metsämaan kirkossa

Mellilän Kirkkola

Lauluilta Mellilän Kirkkolassa

Perinteinen kesäinen lauluilta Kirkkolassa (punainen hirsirakennus Mellilän kirkon takapihalla).
Kahvi. Kolehti lähetystyölle. Järjestää Loimaan seurakunnan lähetystyö: Mellilän lähetyspiiri.

Virttaan kirkko

Iltamusiikki