Retki Porin Jazzeille

Pori

Vietä heinäkuinen päivä Porissa hyvää musiikkia kuunnellen!

Päivän aikana ohjelmaa tarjolla sekä Kirjurinluodolla sekä Hanna Ekolan kirkkokonsertissa Keski-Porin kirkossa, unohtamatta antoisaa keskusteluhetkeä Suomi Areenalla. Tapahtumien välillä nautimme hyvät kahvit ja runsaan lounaan. Matkan hinta 140 €/hlö sis. matkan, lounaan, kahvin, pääsyliput ja kiertoajelun.

Ohjelma: klo 9:45 Kaupunginkirkko-10:00 K-L srk-talo-12:00 Luvialla kahvit-13:00 Kiertoajelu Porissa-14:00 Lounas-15:00 Suomi Areena-17:00 Kirkkokonsertti Hanna Ekola-19:00 siirtyminen Kirjurinluodolle, josta kotimatkalle n. klo 22-23:00. Vaihtoehtoisesti on mahdollisuus mennä Kirjurinluodolle jo lounaan jälkeen.

Vetäjinä Riku Laukkanen ja Sirpa Laaksonen.

Mellilän seurakuntatalo

Naisten ilta Mellilässä: Amalia-musiikkidraama

Suomen Lähetysseuran musiikkikoordinaattori Päivi Mattilan käsikirjoittama ja säveltämä esitys suomalaisesta Amaliasta ja hänen kutsumuksestaan. Musiikkidraama perustuu tositapahtumiin Suomessa ja Ambomaalla vuosien 1867-1906 aikana.
Esityksessä on mukana neljä esiintyjää ja muusikkoa: Päivi Mattila (käsikirjoittaja ja säveltäjä), Rosa Nyman, Osmo-Matias Ojanen ja Markus Bäckman.
Tilaisuuden järjestää Mellilän kappeliseurakunta. Vapaa pääsy.

Vanhustenpäivä Loimikodilla

Mellilän seurakuntatalo

Mellilän lähetyspiiri

Leppoisa iltapäivähetki kahvin, Sanan ja laulun ääressä. Kolehti oman seurakunnan lähetystyölle.