Kummien ja isovanhempien leiri

pe 10.8. kello 17.00 - su 12.8. kello 14.00

Kummien ja isovanhempien leiri

Siikjärvi, Somero

Laatuaikaa kummilasten tai lastenlasten kanssa!

Leiri lapsille ja heille tärkeille aikuisille: isovanhemmille, kummeille, sedille jä tädeille. Perheille tarjoamme ensisijaisesti perheleiriä 3.-5.8.

Leirillä on monenlaista puuhaa, lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen. Seurakunnan työntekijöiden lisäksi mukana "kummi-isovanhempina" Marja ja Osmo Leikasto

Osallistumismaksu sisältää majoituksen 4 hengen huoneessa (tarvittaessa lisää tilaa saadaan patjoilla), ruokailut ja ohjelman. Kulku leirille on omilla kyydeillä.

Osallistumismaksu oman seurakunnan jäseniltä 20€/henkilö, alle 3-vuotiaat maksutta. Tämä hinta on voimassa, jos joko lapset tai aikuiset ovat Loimaan seurakunnan jäseniä. Leirille voivat siis lähteä esimerkiksi loimaalaiset isovanhemmat muualla asuvien lastenlasten kanssa, tai loimaalainen lapsi muualla asuvien kummiensa kanssa.
Muun seurakunnan jäseniltä osallistumismaksu 30 €/henkilö, alle 3-vuotiaat maksutta.

Mellilän kirkko

Esikoululaisten siunaaminen koulutielle

Tule siunaamaan Mellilän esikoulua käyvät lapset koulutielle.
pe 3.8.2018 klo 17.00 - su 5.8.2018 klo 14.00

Siikjärven leirikeskus, Somero

Perheleiri

Kesäinen viikonloppu koko perheelle!