leirit ja retket alakoululaisille.

Alakouluikäisten leirit kesällä 2018

Seurakunnan lastenleireillä nautitaan kesälomasta yhdessä uiden, leikkien ja pelaten.
Leireille voivat hakea myös ne lapset, jotka aloittavat yläkoulun syksyllä 2018.

Huomioithan, että tänä vuonna järjestetään isompien lasten  leirit ma-ke ja pienemmät leireilevät ke-pe.

Leirivaihtoehdot 2018:

Pappilanniemen kurssikeskus, Valkeakoski (tutustu osoitteessa: www.pappilanniemi.fi)
4.-6. luokkalaisille 25.-27.6.
1.-3. luokkalaisille 27.-29.6.

Mansikkakarin leirikeskus, Taivassalo
4.-6. luokkalaisille 2.-4.7.
1.-3. luokkalaisille 4.-6.7.

Kesän 2018 lastenleireille ilmoittautuminen alkaa 16.4.2018 seurakunnan kotisivuilla. Haku jatkuu 2 vkoa.

Tiedotteet kesän leireistä tulee koulusta Wilman välityksellä.
Loimaan seurakunnan leireille haetaan tämän linkin kautta!

Leirin hinta 20€.

Loimaan kaupungin leireille haetaan osoitteessa www.loimaa.fi tai www.nuoriloimaa.fi/leirit

Lisätiedot:
nuorisotyönohjaajat
Kerttu Niemelä 040 3542 175 tai Sami Laaksonen 040 1823 470
etunimi.sukunimi@evl.fi

Isät, äidit, mummit ja kummit leireilemään!

Viikonloppu leirillä koko perheen voimin?
Perheleiri

3.-5.8.2018 Siikjärven leirikeskuksessa Somerolla.

Leirillä on monenlaista toimintaa koko perheelle, lapset ja aikuiset yhdessä ja erikseen.
Uintia, saunaa, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa koko viikonlopulle.

Kulku leirille omin kyydein

Osallistumismaksu 20€/hlö, alle 3-vuotiaat maksutta.
Tämä hinta on voimassa, jos vähintään yksi perheen aikuisista on Loimaan seurakunnan jäsen.

Muiden kuin Loimaan seurakunnan jäseniä voidaan ottaa mukaan, jos leirillä on tilaa.
Tällöin osallistumismaksu on 30e/hlö.

Ilmoittaudu perheleirille tästä

Haluaisitko yhteistä aikaa kummilapsen tai lapsenlapsen kanssa?
Kummien ja isovanhempien leiri

10.-12.8.2018 Siikjärven leirikeskuksessa Somerolla.

Leiri lapsille ja heille tärkeille aikuisille: isovanhemmille, kummeille, sedille jä tädeille.
Leirillä on monenlaista puuhaa, lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen.
Seurakunnan työntekijöiden lisäksi mukana "kummi-isovanhempina" Marja ja Osmo Leikasto.

Kulku leirille on omilla kyydeillä.

Osallistumismaksu oman seurakunnan jäseniltä 20€/henkilö, alle 3-vuotiaat maksutta.

Tämä hinta on voimassa, jos joko lapset tai aikuiset ovat Loimaan seurakunnan jäseniä.
Leirille voivat siis lähteä esimerkiksi loimaalaiset isovanhemmat muualla asuvien lastenlasten kanssa, tai loimaalainen lapsi muualla asuvien kummiensa kanssa.

Tällöin osallistumismaksu 30 €/henkilö, alle 3-vuotiaat maksutta.

Ilmoittaudu kummien ja isovanhempien leirille tästä

Lisätiedot:

Anna-Kaisa Heikkilä