Rippikoululaisia alttarilla konfirmaatioharjoituksessa.
Psalmi 139

Rippikoulu Loimaan seurakunnassa

Vuoden 2021 osalta rippikoulukausi päättyi Jatkis-iltaan Kaupunginkirkolla ke 25.8. klo 18.
Jos et päässyt Jatkikseen, voit tiedustella konfirmaatiokuvaa nuorisotyönohjaajilta! Jaamme kuvia mm. isoskoulutuksessa. Viimeistään syyskuun lopulla lähetämme loput kuvat postitse.

Vuoden 2022 rippikoulua valmistellaan parhaillaan, ilmoittautuminen alkaa lokakuussa 2021.

Rippikoulu on muutakin kuin leiri

Rippikoulu alkaa ryhmän yhteisessä aloitustapaamisessa. Siellä tutustut rippikouluryhmän omiin työntekijöihin ja muuhun ryhmään. Tilaisuudessa annetaan lisätietoja mm. teemapäivistä, ulkoläksyistä ym. käytänteistä. Siellä jaetaan myös Raamattu ja Katekismus.

Kaikilla ryhmillä on opetusta myös talven teemapäivissä. Lisäksi rippikoulun suorittamiseen kuuluu seurakuntaan tutustumista ja ulkoläksyjen suoritus. Toukokuussa järjestetään ryhmäkohtaiset tapaamiset, joista ilmoitetaan erikseen.

Sinut konfirmoidaan sinä vuonna, jolloin kaikki rippikouluun kuuluvat osiot on suoritettu.

Tiesithän, että rippikoulun voi käydä, vaikka nuorta ei olisikaan kastettu!?

Kysyttävää rippikoulusta? Ota yhteyttä Janne Rauhalaan, p. 040 740 7920, janne.rauhala@evl.fi

Käytkö rippikoulusi muualla?

Rippikoulua ei ole pakko käydä Loimaan seurakunnassa, vaikka olisitkin loimaalainen. Vaihtoehtoja on monia, esimerkiksi kristilliset järjestöt, urheiluliitot ja muut toimijat järjestävät rippikouluja, usein yhteistyössä jonkin seurakunnan kanssa.

Myös muualla rippikoulun käyville kuuluu kotiseurakunnan lahjoittama Raamattu ja Katekismus. Nämä annetaan yhteisessä infotilaisuudessa, jossa kerromme samalla käytäntöjä kotiseurakuntaan tutustumisesta, joka on vaatimuksena myös muualla rippikoulun käyville.

Ilmoitathan tällä lomakkeella, että käyt rippikoulun muualla!

Loimaan riparit sosiaalisessa mediassa