Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluun ilmoittautuminen sähköisesti on päättynyt tältä vuodelta!

Leiriryhmissä vapaita paikkoja on erityisesti Taivassalo I ja Isohiekka -ryhmissä, näitä voi tiedustella Janne Rauhalalta viikosta 42 alkaen, sitä ennen yhteydenottoihin vastaa Sami Laaksonen. Myös Kaupunkiryhmässä on tilaa.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:

• Rippikoululaisen henkilötunnus ja koko nimi
  • Rippikoululaisen ja huoltajan yhteystiedot (Postiosoite, sähköposti, puhelinnumero)
  • Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai -valiot, sairaudet ja lääkitykset sekä muut olennaisesti rippikoulun suorittamiseen liittyvät erityistiedot
  • Tieto seurakunnan jäsenyydestä (Loimaa/Joku muu/Ei mikään)

Ryhmien muodostaminen ja kokoonpanojen julkaisu

Ryhmät muodostetaan 2.10.2020 mennessä, jolloin listat julkaistaan seurakunnan kotisivuilla ja kouluille toimitettavilla listoilla. Nämä listat ovat alustava kokoonpano, johon voi tulla muutoksia julkaisun jälkeen. Varmuudella ryhmävalinta ilmoitetaan kotiin postitettavassa kirjeessä, joka on samalla kutsu ryhmän aloitustapaamiseen. Halutessaan rippikoululainen voi kieltää nimensä julkaisun listalla. Tällöin voi tiedustella omaa ryhmäänsä Janne Rauhalalta tai odottaa aloituskutsua.

Turuntie 32
32200 Loimaa

Kasvatuksen ma. johtava viranhaltija 31.12.2019 saakka.