Musiikkitilaisuus

Alastaron kirkko

Matkamiehen lauluja Syksyn Sävelestä Satumaahan
Jaakko Heinimäen "Syntisen virsikirja"teoksen innoittama laulutilaisuus.

Matkamiehen lauluja Syksyn sävelestä Satumaahan

Alastaron kirkossa järjestetään yhteislauluilta torstaina 24.10.2019. Kello 18.00 alkavan illan aikana laulettaan tuttuja lauluja maallisesta tangosta hengellisiin lauluihin. Vastaava tilaisuus järjestettiin myös viime syksynä, silloin lauluvalinnat perustuivat Syntisen virsikirja -kokoelmaan (toim. J.Heinimäki). Tässä syksyisessä Matkamiehen lauluja -tilaisuudessa johdatetaan kanssalaulajat Lapin kesään, Kulkurin ja joutsenen sekä Päivänsäteen ja menninkäisen kanssa Toiviomatkalle. Tilaisuudessa saamme kuunnella muutaman lauluesityksen, mm. hieman vauhdikkaamman version virrestä Oi, Herra, jos mä matkamies maan.

Esilaulajina yhteisissä laulussa toimii Messuryhmä. Lauluja säestävät Sari Jokela (haitari), Hanna Sohlman (piano), Viljami Erelä (cajon), Aleksi Hinkkanen (kitara) sekä Eija Erelä (kitara). Kappalainen Ari Pääkkönen johdattelee illan teemaan ja pitää tilaisuuden lopuksi iltahartauden. Laulujen jälkeen on kahvitarjoilu kirkossa.

Kaupunginkirkko

Lohdutuksen lauluja

Lohdutuksen Lauluja - konsertti
Esiintymässä monitaitoinen joukko seurakunnan musiikillisia osaajia

Kaupunginkirkko

Seurakuntailta (Kristittyjen yhteinen adventtijuhla)

Kristittyjen yhteinen adventtijuhla Kaupunginkirkolla! -Lämpimästi tervetuloa aloittamaan Jeesuksen syntymäjuhlan odotus!

Kauneimmat joululaulut Loimaan keilahalli

Tervetuloa laulamaan Kauneimpia joululauluja Keilahalliin!