Perhekerhojen yhteinen joulujuhla

Kanta-Loimaan seurakuntatalo

Perhekerhojen yhteinen joulujuhla

Kaikkien seurakunnan perhekerhojen yhteistä joulujuhlaa vietetään Kanta-Loimaan srk-talolla. Ohjelmassa mm. jouluista askartelua, lauletaan joululauluja ja ollaan yhdessä. Tarjolla on joulupuuroa, kahvia/teetä ja mehua.

Kaupunginkirkko

Keittolounas

Yläsalissa kuukauden ensimmäisenä torstaina helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa.

Kanta-Loimaan kirkko

Tule kirkkoon ja tuo ystäväsikin! Ystäväkirkko erityisesti lapsille ja perheille)

Tule kirkkoon ja tuo ystäväsikin! Vapaamuotoinen, rento kirkkohetki pienille ja isoillekin.

Ideapark, Lempäälä (Särkänniemi Zone)

Lasten ja perheiden retki Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zoneen

Tule mukaan lasten ja perheiden talvilomaretkelle Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zoneen! Seurakunta järjestää retken yhdessä Loimaan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Alle 12-vuotiaat vanhempien kanssa, yli 12-vuotiaat saavat tulla ilman valvojaa. Hinta 15 euroa osallistujalta. Retken ajankohta on torstai 20.2.2020.