Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Jumalanpalvelukset su 20.1.

Klo 10 messu Kaup.kirkossa (Rouhiainen, Moilanen), radiolähetys 91,8 MHz.

Klo 10 sanapalvelus Alastaron srk-talolla (Rauhala, Lehtola). Kahvi.

Klo 12 sanapalvelus Mellilän kirkossa (Rouhiainen, Moilanen), vietetään Marttojen kirkkopyhää. Kahvi.

Muut tapahtumat

To 17.1. klo 9-11 pappi Alastaron toimistolla. – Klo 10 (myös 24.1., jolloin keittolounas) kaupasta saadun ruuan jako Kaup.kirkolla. – Klo 13 raamattupiiri Mellilän srk-kodilla.

Pe 18.1. klo 14 Perinnepiiri Nahuntuvalla.

La 19.1. klo 9.30 naisten aamukahvi Seurahuoneella Satakunnantie 26, vieraana muusikko-evankelista Samu Saarinen. Kahvi 4.50 e.

Ma 21.1. klo 13 päihdekuntoutujien ryhmä uudessa paikassa Työttömien tuvalla Leppäkuljunkatu 2.

Ti 22.1. klo 13 eläkel. päiväpiiri Virttaan kylätoimistolla ja Kaup.kirkon lähetyspiiri.

To 24.1. klo 18 Kaup.kirkon kuoron kevätkausi alkaa.

Pe 25.1. klo 18 Toivon ilta (yht.kristill.) Alastaron srk-talolla.

Kuollut: Anna Elviira Hämäläinen 97 v, Laila Lemmitty Ek 91 v, Mirja Hanna Josefiina Jokinen 86 v, Martta Annikki Muntto 85 v, Pekka Uolevi Sahi 68 v, Merja Marita Mäkipää 60 v.

Riuttaskorven perheen joulukonsertin tuotto Itä-Euroopan katulapsityölle oli 1750 e, kiitos.