Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus radioidaan Järviradion taajuudella 92.8 MHz

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa on saatavilla kirkoissa virsikirjojen läheisyydestä. Voit myös ladata sen omalle laitteellesi tästä.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelukset

Su 16.6. klo 10:00 Messu Kanta-Loimaan kirkossa: Kadonnut ja jälleen löytynyt. Loimaan Keskipitäjän maa- ja kotitalousnaiset tarjoavat kirkkokahvin. Radiointi Järviradio 92,8 MH. (Eklund, Jokela).

Su 16.6. klo 10:00 Messu Alastaron kirkossa. Mukana vuonna -71 konfirmoidut. (Koivunen-Sätilä, Pihlajamaa).

Muuta

To 13.6. klo 18:00 Saviseudun evankeliumijuhla Niinijoen rukoushuoneella. Mukana Mikko Ollilainen, Alastaron messuryhmä.

Pe 14.6. klo 18:00 Suvisäveliä Virttaan kirkossa soittaen ja yhteislauluina. Eva-Christina Pietarinen.

Su 16.6. klo 15:00 Konsertti Kanta-Loimaan kirkossa. Juhani Romppanen urut, Jukka Pietilä baritoni. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Ti 18.6. klo 18:00 Virsi-ilta Mellilän Kirkkolassa. Kahvitarjoilu. Mellilän Naisten Lauluryhmä, Sari Jokela.

Kesäperjantaisin 7.6.-30.8. klo 10-12 seurakunnan työntekijöitä tavattavissa torilla.

Kastettu: Silja Aurora Jokinen, Väinö Luukas Patrik Partanen

Kuolleet: Anna Maria Jokinen 97 v, Terttu Anna-Liisa Lahti 96 v, Erkki Antero Anttonen 90 v, Teuvo Antero Aarnio 77 v, Vesa Juhani Ojala 62v.