Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Jumalanpalvelukset

su 8.9.

Klo 10 messu K-Loimaan kirkossa (Koivunen, Pihlajamaa), radiointi 91,8 mHz.

Klo 10 messu Alastaron kirkossa (Rouhiainen, Huhtanen).

Klo 12 messu Mellilän kirkossa (Koivunen, Pihlajamaa).

su 15.9.

Klo 10 messu Kaup.kirkossa (Laukkanen, Lehtola) radiointi 91,8 mHz.

Klo 12 sanapalvelus Metsämaan kirkossa (Laukkanen, Lehtola)

Muut tapahtumat

To 5.9. klo 10.15 keittolounas Kaup.kirkolla välittömästi leivänjaon päätyttyä. – Klo 13 hartaushetki Bingon alussa Nahuntuvalla. – Klo 17 Naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla.

Pe 6.9. klo 14 perinnepiiri Nahuntuvalla.

Ma 9.9. klo 14-15.30 näkövamm. kerho Kaup.kirkolla.

Ti 10.9. klo 13 päiväpiiri Kojonkulman koululla ja raamattupiiri Sarassa. – Klo 14 Tilkkutäkki K-Loimaan srk-talolla. – Klo 16 Kaup.kirkon raamattupiiri (huom. päivä).

Ke 11.9. klo 13.30 Vanhustenpäivä Loimikodilla.

To 12.9. klo 13 Niinijoen-Pappisten päiväpiiri pankilla ja raamattupiiri Mellilän srk-kodilla.

Pe 13.9. klo 18 iltahartaus Koivistolla Saritie 8, mukana Ritva Szarek.

Su 15.9. Kirkolta kirkolle pyöräily klo 8-16. Reitti: Kaupungin, Kanta-Loimaan, Metsämaan, Alastaron, Virttaan, Mellilän ja Oripään kirkot (yht. 97,5 km). Leimauskortin voi noutaa ja palauttaa mille tahansa kirkolle. Taukopaikoilla mehutarjoilu. – Klo 14 Kansanlähetyksen tilaisuus Kaup.kirkolla.

Ti 17.9. klo 10 Murkinakahvit Saappaanmäen laavulla Alastaron pururadalla, Risto Räty. Sateella srk-talolla. – Klo 13 eläkel. päiväpiiri Virttaan Kylätoimistolla ja Kaup.kirkon lähetyspiiri. – Klo 14.15 kehitysvamm. kerho 2 Tammikodilla.

Ke 18.9. klo 16 Kaup.kirkon raamattupiiri.

La 21.9. klo 9.30 Naisten aamukahvit Satakunnantie 24:ssä, vieraana Risto Räty.

Lapset, nuoret ja huoltajat

Su 8.9. klo 14 pyhäkoulu Sarassa.

Ti 10.9. klo 18 Wanhojen isosten ilta Kaup.kirkolla, ilm. ja lisätied. tapahtumakalenteri.

La 14.9. klo 10-14 Isoskoulutus Kaup.kirkolla.

To 19.9. klo 17.30 Nuisku-koulutus rippikoulun käyneille Kaup.kirkolla, ilm. Tuomas 040 940 1420. – Klo 18 rippikoululaisten vanhempainilta Kaup.kirkolla (nuorille infot kouluilla).

Su 13.10. perheretki teatteriin ”Kaunotar ja Hirviö”. Lisätied. ja ilm. tapahtumakalenteri.

To 17.10. perheretki SuperPark Särkänniemi, ilm. ja lisätied. tapahtumakalenteri.

Alakoululaisten kerhotoiminta alkaa vko 37, mainonta koulujen kautta.

Kastettu: Nooa Elmeri Ossinpoika Huhti, Safia Jasmine Loitomaa, Roosa Aleksandria Suonsivu.

Kuollut: Inkeri Jokinen 92 v, Eljas Johannes Kantee 84 v, Hannu Kalervo Saario 71 v.