Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus radioidaan Järviradion taajuudella 92.8 MHz

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Kasvomaskien käyttö on edelleen vahvasti suositeltavaa kaikissa tilaisuuksissa.

Su 19.9. klo 10 messu Kaupunginkirkossa (Rouhiainen, Huhtanen). Radiointi Järviradio 92,8Mhz

Klo 12 sanapalvelus Virttaan kirkossa (Rouhiainen, Huhtanen).

Muita tapahtumia

To 16.9. klo 17 Naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla. – Klo 17.30 Tuomas-laulajien harjoitus Kaup.kirkon alasalissa. Mukaan mahtuu!

Pe 17.9. klo 18 Metsämaan kappelikuoron harjoitukset Kanttorilassa.

Su 19.9. klo 14 Kansanlähetyksen tilaisuus Klemeteillä, Kuikantie 6 a 1, A Malmi ja S Heinonen.

Ma 20.9. klo 10.30 tuolijumppa K-L:n srk-talolla. Saavuthan mahdollisimman lähellä alkamisaikaa.

Ti 21.9. klo 10 ruokakassien jako Kaupunginkirkon pihassa.

Ke (huom päivä) 22.9. klo 10 Murkinakahvit Alastaron srk-talolla. Yhteinen virkistyslenkki, jonka jälkeen kahvit. Sateella tuolijumppa. – Klo 13 päiväkuoro harjoittelee Kaupunginkirkossa. – Klo 13 eläkeläisten iltapäivä K-L:n srk-talolla ulkoillen ja kahvitellen.

To 23.9. klo 13 Mellilän raamattupiiri Lounaspaikan salissa.

Pe 24.9. klo 18 Toivon ilta Alastaron kirkossa.

Kastettu: Mette Maria Meliina Mäkilä, Pihla Lumi Lydia Suutari

Kuollut: Eila Irene Vuorinen 93 v