Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Jumalanpalvelukset

To 23.5. klo 13 Kehitysvammaisten kevätkirkko Alastaron kirkossa (Pertti Arola, Pihlajamaa). Kahvi.

Su 26.5.

Klo 10 messu Kanta-Loimaan kirkossa (Rauhala, Lehtola), radiolähetys 91,8 MHz. Isosten siunaaminen.

Klo 18 metsäkirkko (Pääkkönen, saarna Jyrki Smolander, Pihlajamaa, Messuryhmä) ”Körrin kirkossa” (käännös vasemmalle Loimaan ja Huittisten rajalla ajettaessa Alastarolta Vampulaan) yhdessä Vampulan kappelisrk:n kanssa. Yhteiskuljetus/-lähtö srk-talolta klo 17.20.

Helatorstaina 30.5. klo 11 Ekumeeninen juhla Loimaan torilla

Jumalanpalvelus (Laukkanen, Pääkkönen, Vapaakirkosta Timo Hirviniemi, Adventtikirkosta Kalle Venäläinen). Suurkuoroa johtavat Pihlajamaa ja Lehtola. Hernekeittotarjoilu. Tilkkutäkkipiirin tuotteita myynnissä.

Lapset ja nuoret

To 23.5. klo 18-19 Minä ja muut -ihmissuhdetaitoja 15-18 -vuotiaille nuorille Kaup.kirkolla. Lisää tietoa srk:n kotisivuilla. – Klo 18 eskarilaisten kouluun siunaaminen K-L:n kirkossa.

Ti 28.5. klo 18 päiväkerhojen ja muskarien kevätkirkko Kaup.kirkossa.

To 30.5. klo 14-16 Kids Action Hirvihovin pihalla. Koko perheen maksuton tapahtuma. Jär. kristill. srk:t.

Pe 31.5. klo 9.15 Asemanseudun koulun kevätkirkko Mellilän kirkossa. – Klo 9.30 Yhtenäiskoulun kevätkirkko K-L:n kirkossa.

La 29.6. klo 10-14 erityislapsiperheiden virkistyspäivä Sarka-museolla. Vanhemmat tutustuvat eläinavusteiseen - sekä toimintaterapiaan. Lapsille omaa ohjattua toimintaa. Ilm. 14.6. menn. soili.vaisanen@evl.fi 040 7407622.

Muut tapahtumat

To 23.5. klo 9-11 pappi Alastaron toimistolla. – Klo 10 kaupasta saadun leivän jako Kaup.kirkossa. – Klo 13 raamattupiiri Mellilän srk-kodilla

Su 26.5. klo 17 Kylvöjen siunaus Sarka-museolla. – Klo 18 Kappelikuoron Kevätlaulajaiset Metsämaan kirkossa.

Ti 28.5. klo 13 Kaup.kirkon lähetyspiiri.

Ma 27.5. klo 13 päihdekuntoutujien ryhmä Työttömien tuvalla Leppäkuljunkatu 2.

Pe 31.5. klo 12.30 Suvivirsi-tapahtuma Loimaan sairaalan pääovilla, jonka jälkeen yhteislaulua myös osastoilla (sairaalapastori Anne Mäkelä, Mellilän naisten lauluryhmä).

Kastettu: Ellen Johanna Evelina Toivonen, Miska Aukusti Johannes Ylenius.

Kuollut: Matti Kaarlo Elias Uusitalo 94 v, Eeva Maria Kyllikki Lehtonen 94 v, Veikko Ilmari Nenonen 90 v, Katri Milja Helena Kannisto 90 v, Maija Anja Kaarina Köönikäs 88 v, Urho Eevertti Euren 83 v.