nuorisotyö kutsuu kaikkia nuoria mukaan.

Nuorisotyön tavoite on aktiivisesti kohdata nuoria siellä, missä he ovat koolla: kouluissa, harrastuksissa, netissä... Pyrimme tarjoamaan monipuolisesti toimintaa nuorille seurakuntalaisille siten, että he kokisivat kirkon jäsenyyden ja kristillisyyden tärkeänä osana elämää myös rippikoulun jälkeisessä elämässä.

Nuorisotyö järjestää vuosittain muutaman isomman tapahtuman kouluilla tai vapaa-ajalla. Eniten nuoria kokoaa yhteen kuitenkin vuosittain järjestettävä isoskoulutus

Nuorisotoimisto sijaitsee Hirvikoskella, Kanta-Loimaan seurakuntatalon yläkerrassa osoitteessa Kanta-Loimaantie 13.

Rippikoululaisille ja muillekin sopivaa touhua löydät mm. tapahtumakalenterista, tältä sivulta sekä Facebookista!

SYKSY 2021:
Wanhojen isosten tapaaminen Kaupunginkirkolla ke 1.9. klo 18, muistathan ilmoittautua tapahtumakalenterissa.
Ilta on kaikille tänä vuonna tai aiemmin isosena toimineille. Tervetuloa!

Isoskoulutus 2021-2022 alkaa la 4.9. klo 10-14 Kaupunginkirkolla. Ilmoittaudut koulutukseen saapumalla paikalle. Katso lisätietoa syksyn aikataulusta
isoskoulutus-sivulta.

Turuntie 32