Alastarolla ja Virttaalla tapahtuu Toukokuussa 2019:

Su 5.5. klo 14 pyhiinvaellus Alastarolla, lähteekirkosta pururadan maastoon ja palaa takaisin kirkolle. Seppo Laakso  johdattaa vaelluksen. Lopussa ehtoollinen Alastaron kirkossa, Ari  Pääkkönen, Martti Pihlajamaa, Minna Eskelinen.

La 11.5. klo 15 Teekkarikuoron konsertti Alastaron kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Su 12.5. klo 12 Messu Alastaron kirkossa, Riku Laukkanen, Anne  Moilanen.

Su 19.5. klo 10 Messu Alastaron kirkossa ja klo 12 Virttaan kirkossa. Kaatuneiden muistopäivä, seppeleenlasku  sankarihaudalla jumalanpalveluksen jälkeen. Ari  Pääkkönen, Martti  Pihlajamaa.

Ti 21.5. klo 18 Esikoululaisten kouluun siunaaminen Alastaron kirkossa. Marita Koivunen, Anne Moilanen, Tuomas  Gustavson, Mona Salonen.

To 23.5. klo 13 Kehitysvammaisten ehtoolliskirkko, kirkkokahvit, Pertti Arola, Martti Pihlajamaa, Minna Eskelinen, Marika Maijala.

Su 26.5. klo 18 Metsäkirkko "Körrin kirkossa" yhdessä Vampulan kappeliseurakunnan kanssa, liturgia Ari Pääkkönen, saarna Jyrki  Smolander, kanttori Martti Pihlajamaa. Yhteiskuljetus ja -lähtö seurakuntatalolta klo 17.20