Kappelineuvoston jäsenet

Hanna Sohlman
Ulla Tytykoski

ALASTAROLLA TAPAHTUU JOULUKUUSSA 2019

Tiistaina 3.12. klo 10 Murkinakahvit ja -puuro Alastaron seurakuntatalolla. Risto  Räty, Minna Eskelinen.

Perjantaina 6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Alastaron kirkossa, Ari Pääkkönen, Marjukka Lehtola. Sen jälkeen seppeleenlasku  sankarihaudalla ja itsenäisyyspäivän juhla srk-talolla. Juhlassa puhuu Mirva Salokannel-Lehtimäki. Musiikki/runoesityksiä Virttaan koulun oppilaat 1-4 lk. Musiikkiesitys Viljami Erelä, piano. Kahvitarjoilu.

Perjantaina 6.12. klo 13 Virttaan kirkossa itsenäisyyspäivän jumlanapalvelus ja seppeleenlasku sankarihaudalla, Ari  Pääkkönen, Marjukka Lehtola.

Sunnuntaina 8.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut Virttaan kirkossa, Sari Jokela, Ari  Pääkkönen.

Torstaina 10.12. klo 9.30 Päivähoidon joulukirkko Alastaron kirkossa, Anna-Kaisa Heikkilä, Marita koivunen ja Sari Jokela.

Sunnuntaina 15.12. klo 10  Alastaron kirkossa 3.adventtisunnuntain messu, Risto  Räty, Marjukka Lehtola.

Tiistaina 17.12. klo 19 Alastaron kirkossa kauneimmat joululaulut, Kaija Huhtanen, Sari Jokela, Ari  Pääkkönen.

Tiistaina 24.12. klo 16 Jouluaaton jumalanpalvelus, Ari Pääkkönen, Martti Pihlajamaa, Samana päivänä klo 14 Jouluaaton kynttiläkirkko Virttaan kirkossa, Janne Rauhala, Sari Jokela. Samana päivänä klo 23 Joulyön messu Alastaron kirkossa, Messuryhmä, Ari  Pääkkönen.

Keskiviikkona 25.12. klo 10 Jouluaamun jumalanpalvelus Virttaan kirkossa, Risto Räty, Kaija Huhtanen.

Torstaina 26.12. klo 10 Tapaninpäivän kauneimmat joululaulut - messu Alastaron kirkossa. Marita Koivunen, Marjukka Lehtola.

Keskiviikkona 1,1, klo 12 Uudenvuoden päivän jumalanpalvelus Virttaalla, Ari  Pääkkönen.