Metsämaan kappeliseurakunta

Kauko Vento
Britta Wiander
Mikko Yli-Jaukkari

Sunnuntaina 7.4. klo 12 jumalanpalvelus Metsämaan kirkossa,  5.paastonajan sunnuntai, liturgia ja saarna: Risto Räty, kanttori: Anne Moilanen, suntio: Aku Kylmämetsä.

Kiirastorstaina 18.4. klo 9 Metsämaan ja Kojonkulman koulujen pääsiäiskirkko, saarna ja liturgia Ari  Pääkkönen, kanttori Martti Pihlajamaa, suntio Emma Putaansuu.

Myös kiirastorstaina messu Metsämaan kirkossa klo 17 messu. Saarna ja liturgia Janne Rauhala, kanttori Martti Pihlajamaa, suntio  Aku Kylmämetsä.

Pitkänäperjantaina 19.4. klo 12 sanajumalanpalvelus Metsämaan kirkossa, pappina Marita Koivunen, kanttorina Martti Pihlajamaa, suntiona  Aku Kylmämetsä.

Pääsiäispäivänä 20.4. klo 12 Pääsiäisen messu Metsämaan kirkossa, pappina Ari Pääkkönen, kanttorina Marjukka Lehtola.

Su 5.5. Sanajumalanpalvelus Metsämaan kirkossa, Ari  pääkkönen, Anne Moilanen.

Pe 10.5. klo 8.30 Kylvön siunaus Metsämaan koulun lähellä olevallla pellolla. Mukana Ari Pääkkönen, Maataloustuottajat ja Metsämään koulu.

Ti 14.5. klo 18 klo 18.30  lähetysilta Kylä-Markulassa, Puistontie 54.

Ke 15.5. klo 18 Esikoululaisten kouluun siunaaminen Metsämaan kirkossa.

Su 19.5. klo 12 Messu Metsämaan kirkossa.

Su 26.5. klo 18 Kevätlaulajaiset Metsämaan kirkossa, Marjukka Lehtola, Kappelikuoro.