Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisesti allaolevista linkeistä. Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 23.9.2019 klo 18, sitä ennen linkki ei toimi!

Loimaan rippikoulujen osalta ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 25.9.2019 klo 24. Muualla rippikoulun käyvät voivat ilmoittautua vielä tämän jälkeenkin.

Ilmoittautumisajan päätyttyä voi vapaita paikkoja tiedustella Janne Rauhalalta.

Ilmoittautumiseen liittyviin teknisiin ym. kysymyksiin vastaa Sami Laaksonen.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:

• Rippikoululaisen henkilötunnus ja koko nimi
  • Rippikoululaisen ja huoltajan yhteystiedot (Postiosoite, sähköposti, puhelinnumero)
  • Kolme ajankohdaltaan ja toteutukseltaan soveltuvaa ryhmävaihtoehtoa
  • Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai -valiot, sairaudet ja lääkitykset sekä muut olennaisesti rippikoulun suorittamiseen liittyvät erityistiedot
  • Tieto seurakunnan jäsenyydestä (Loimaa/Joku muu/Ei mikään)

Kaverikoodi

Ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä saat kaverikoodin, jonka voit antaa yhdelle kaverille, jonka kanssa toivoisit pääseväsi samaan ryhmään. Kaveri voi ilmoittautuessaan syöttää tämän koodin lomakkeelle, jolloin hänelle kirjataan samat ryhmätoiveet ja välillenne muodostetaan yhteys, joka pyritään huomioimaan ryhmiä muodostettaessa. Huom! Emme voi taata kaverikoodin aukotonta toimintaa! Esim. ryhmän koko ja kokoonpano saattavat estää koodin tarkoitetun toiminnan.

Ryhmien muodostaminen ja kokoonpanojen julkaisu

Ryhmät muodostetaan 2.10.2020 mennessä, jolloin listat julkaistaan seurakunnan kotisivuilla ja kouluille toimitettavilla listoilla. Nämä listat ovat alustava kokoonpano, johon voi tulla muutoksia julkaisun jälkeen. Varmuudella ryhmävalinta ilmoitetaan kotiin postitettavassa kirjeessä, joka on samalla kutsu ryhmän aloitustapaamiseen. Halutessaan rippikoululainen voi kieltää nimensä julkaisun listalla. Tällöin voi tiedustella omaa ryhmäänsä Janne Rauhalalta tai odottaa aloituskutsua.

Turuntie 32
32200 Loimaa

Kasvatuksen ma. johtava viranhaltija 31.12.2019 saakka.