Rippikouluun ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:

• Rippikoululaisen henkilötunnus ja koko nimi
  • Rippikoululaisen ja huoltajan yhteystiedot (Postiosoite, sähköposti, puhelinnumero)
  • Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai -valiot, sairaudet ja lääkitykset sekä muut olennaisesti rippikoulun suorittamiseen liittyvät erityistiedot
  • Tieto seurakunnan jäsenyydestä (Loimaa/Joku muu/Ei mikään)

Kaverikoodi

Kaverikoodin avulla näemme, että haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään. Valmistaudu kuitenkin siihen, ettette ehkä yhdessä mahdu ykkösvaihtoehtoryhmäänne! Huom! Jos syötät kaverikoodin lomakkeen alussa, et saa omaa kaverikoodia.

Voit joko antaa tai vastaanottaa kaverikoodin, et molempia.

Näin käytät kaverikoodia:
–Ilmoittaudu rippikouluun sähköisen järjestelmän kautta.
–Kun olet lähettänyt ilmoittautumiskaavakkeesi, ruudulle ilmestyy kaverikoodi.
–Anna kaverikoodi kaverillesi. Huom! Voit antaa kaverikoodin vain yhdelle ystävällesi.
–Kaverisi ilmoittautuu rippikouluun sähköisen järjestelmän kautta ja syöttää kaverikoodin heti ilmoittautumislomakkeen alussa. Ryhmätoiveenne ovat nyt automaattisesti samat, niitä ei saa enää muuttaa.
–Pyrimme siihen, että pääsette kaverin kanssa samaan ryhmään (mutta se ei ehkä ole ryhmätoiveidenne ykkösvaihtoehto!).

Kuvan ja nimen julkaisu

Pari huomiota ilmoittautumisesta:

Rippikoululainen voi kieltää nimensä julkaisun rippikoululistalla, mutta kannattaa harkita kahteen kertaan sen kanssa. Jos nimeä ei saa julkaista, ei tietoa omasta ryhmästä saa ennen kuin kutsu aloitustilaisuuteen tulee.

Samoin rippikoululainen voi kieltää seurakuntaa julkaisemasta kuvaansa. Tähänkin on perusteltuja syitä, mutta yleensäkään emme erityisen tunnistettavia kuvia yksittäisistä nuorista julkaise, vaan kuvat ovat enemmän tunnelmaotoksia. Esimerkkejä löytyy rippikoulun Instagram-tililtä: @loimaanriparit
Kuviin ja niiden julkaisuun liittyen toivomme vastuullisuutta myös nuorilta: on reilua kysyä myös omiin some-julkaisuihin kaverin lupa!

Virheet ilmoittautumisessa

Jos ilmoittautumisen jälkeen huomaatte kirjoitus-, ajatus-, tms. virheen, älkää tehkö uutta ilmoittautumista, vaan lähettäkää korjattavista tiedoista sähköposti: sami.laaksonen@evl.fi, jotta saadaan tiedot korjattua, eikä tuplailmoittautuminen sotke ryhmäjakoa.

Ryhmien muodostaminen ja kokoonpanojen julkaisu

Ryhmät muodostetaan 1.10.2020 mennessä, jolloin listat julkaistaan seurakunnan kotisivuilla. Nämä listat ovat alustava kokoonpano, johon voi tulla muutoksia julkaisun jälkeen. Varmuudella ryhmävalinta ilmoitetaan kotiin postitettavassa kirjeessä, joka on samalla kutsu ryhmän aloitustapaamiseen. Halutessaan rippikoululainen voi kieltää nimensä julkaisun listalla. Tällöin voi tiedustella omaa ryhmäänsä Janne Rauhalalta tai odottaa aloituskutsua.