Kanta-Loimaan kirkossa kiirastorstain messu

Kanta-Loimaan kirkko

Kiirastorstain messu Kanta-Loimaan kirkossa klo 19. Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma, muistamme ja vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Messun päätteeksi alttari riisutaan ja puetaan mustaan. "Nyt köyhä syntinen riennä luo Herran Jeesuksen, saat rauhan, lohdutuksen haavoissa Kristuksen. Hän kuoli kaiken täyttäen mutta tie se oli tuskien", laulamme messun päätteeksi ilman säestystä virrestä 77.

To 29.3. klo 19 Kiirastorstain messu Kanta-Loimaan kirkossa. Koivunen, Huhtanen. Kirkkokuoro.
Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma, vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Messun päätteeksi valmistaudutaa puetaan alttari mustaan. Viimeinen virsi 77 lauletaan jo ilman urkuja.

Metsämaan kirkko

Hartaushetki

Elotorin hartaus. Tule hiljentymään Metsämaan kirkkoon ja laulamaan rakkaita virsiä ja Kesäpäivä Kangasalla.

Kanta-Loimaan kirkko

Elokuinen Messu

Messu Kanta-Loimaan kirkossa

Alastaron kirkko

Jumalanpalvelus

"Jeesus parantajamme". Jumalanpalvelusta suunnittelemassa ja toteuttamassa papin ja kanttorin kanssa kojonkulmalaiset.