Mellilän kirkossa kiirastorstain messu

Mellilän kirkko

Kiirastorstain messu Mellilän kirkossa klo 17. Kiirastorstain messussa on ainutlaatuinen tunnelma. Vietämme Jeesuksen viimeistä iltaa. Hän syö aterian opetuslasten kanssa ja menee Getsemanen puutarhaan rukoilemaan, missä Hänet vangitaan. Messun päätteeksi alttari riisutaan ja puetaan mustaan. Viimeinen virsi 77 lauletaan jo ilman säestystä.

To 29.3. klo 17 Kiirastorstain messu Mellilän kirkossa. Koivunen, Huhtanen. Kirkkokyyti taksi Harjula 0500/741544 (Ilmoittaudu kyytiin viimeistään ke 28.3.)
Kiirastorstain messussa elämme uudestaan sen hetken ja illan, kun Jeesus on opetuslasten kanssa ja asettaa ehtoollisen. Getsemanen puutarhassa Jeesus vangitaan. Virressä 77 laulamme: Nyt köyhä syntinen riennä luo Herran Jeesuksen saat rauhan lohdutuksen haavoissa Kristuksen. Hän kuoli kaiken täyttäen, mutta tie oli tuskien.

Metsämaan kirkko

Hartaushetki

Elotorin hartaus. Tule hiljentymään Metsämaan kirkkoon ja laulamaan rakkaita virsiä ja Kesäpäivä Kangasalla.

Kanta-Loimaan kirkko

Elokuinen Messu

Messu Kanta-Loimaan kirkossa

Alastaron kirkko

Jumalanpalvelus

"Jeesus parantajamme". Jumalanpalvelusta suunnittelemassa ja toteuttamassa papin ja kanttorin kanssa kojonkulmalaiset.