Sanajumalanpalvelus (Lasten pääsiäiskirkko Kanta-Loimaan kirkossa)

Kanta-Loimaan kirkko

Lasten pääsiäiskirkko 2.4. ma klo 10 Kanta-Loimaan kirkossa. Pääsiäisen iloinen sanoma niin että pieni lapsikin voi sen ymmärtää. Vaellusta pääsiäisen ilossa, sanaa ja musiikkia. Vaellusjaksolla kaksi tehtävää ja pieni yllätyskin!

Tervetuloa lasten pääsiäiskirkkoon! Ihmetellään, kiitetään ja iloitaan. Vaellusjaksolla kaksi tehtävää ja lisäksi pieni yllätys!

Lasten pääsiäiskirkko 2.4. toisena pääsiäispäivänä Kanta-Loimaan kirkossa Klo 10. Koivunen, Lehtola

Kaupunginkirkko

Messu (Perhemessu Mikkelinpäivänä Kaupunginkirkossa)

Mikkelinpäivän perhemessu ja kastepuun käyttöön ottaminen Kaupunginkirkossa. Mukana lapsikuoro Päivänkakarat.
Erityiset tervetulotoivotukset perheen pienimmille!

Tampereen Työväen Teatteri

Perheretki teatteriin

Elämysmatkalle teatteriin koko perheen voimin! Adalmiinan Helmi on Topeliuksen rakastettu satu prinsessasta, jolla on yllin kyllin kaikkea. Kaiken loistonsa keskellä Adalmiina tuntee itsensä lohduttoman yksinäiseksi ja karkaa kotoa. Lue lisää ja ilmoittaudu 13.9. mennessä!