Sanajumalanpalvelus (Lasten pääsiäiskirkko Kanta-Loimaan kirkossa)

Kanta-Loimaan kirkko

Lasten pääsiäiskirkko 2.4. ma klo 10 Kanta-Loimaan kirkossa. Pääsiäisen iloinen sanoma niin että pieni lapsikin voi sen ymmärtää. Vaellusta pääsiäisen ilossa, sanaa ja musiikkia. Vaellusjaksolla kaksi tehtävää ja pieni yllätyskin!

Tervetuloa lasten pääsiäiskirkkoon! Ihmetellään, kiitetään ja iloitaan. Vaellusjaksolla kaksi tehtävää ja lisäksi pieni yllätys!

Lasten pääsiäiskirkko 2.4. toisena pääsiäispäivänä Kanta-Loimaan kirkossa Klo 10. Koivunen, Lehtola

Erityislapsiperheiden toimintapäivä Sarassa

Tule viettämään rentoa toimintapäivää yhdessä muiden erityislapsiperheiden kanssa.
Piha-ja liikuntaleikkejä,pomppulinna, lapsille musiikkituokio / vanhemmille Nepsy-valmennus.
Päivään sisältyy ruoka seisovasta pöydästä.
Hinta 10 e/perhe. Omin kyydein.

Metsämaan kirkko

Hartaushetki

Elotorin hartaus. Tule hiljentymään Metsämaan kirkkoon ja laulamaan rakkaita virsiä ja Kesäpäivä Kangasalla.

Alastaron kirkko

Jumalanpalvelus

"Jeesus parantajamme". Jumalanpalvelusta suunnittelemassa ja toteuttamassa papin ja kanttorin kanssa kojonkulmalaiset.