Messu (Iltamessu Mellilän kirkossa)

Mellilän kirkko

Tule musiikkipitoiseen iltamessuun kiittämään ja virvoittumaan! Pyhän nimi on cantate! eli laulakaa; joten messussa kaikki mahdollinen laulaen. Kuulemme myös naisten lauluryhmän raikasta laulua.

Musiikkipitoinen iltamessu Mellilän kirkossa klo 18. Tämän päivän teema kehottaa "cantate!" Eli laulakaa! Joten siksi tässä messussa kaikki mahdollinen laulaen: synnintunnustus-ja päästö, uskontunnustus, asetussanat ja Herran siunaus. Koivunen, Pihlajamaa. Saamme kuulla myös Mellilän Naisten lauluryhmän raikasta ja riemukasta laulua.

Metsämaan kirkko

Hartaushetki

Elotorin hartaus. Tule hiljentymään Metsämaan kirkkoon ja laulamaan rakkaita virsiä ja Kesäpäivä Kangasalla.

Kanta-Loimaan kirkko

Elokuinen Messu

Messu Kanta-Loimaan kirkossa

Alastaron kirkko

Jumalanpalvelus

"Jeesus parantajamme". Jumalanpalvelusta suunnittelemassa ja toteuttamassa papin ja kanttorin kanssa kojonkulmalaiset.