Helatorstain messu

Kristuksen taivaaseenastuminen

Alastaron kirkko
Muuta tietoa 1: Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Metsämaan kirkko

Hartaushetki

Elotorin hartaus. Tule hiljentymään Metsämaan kirkkoon ja laulamaan rakkaita virsiä ja Kesäpäivä Kangasalla.

Kanta-Loimaan kirkko

Elokuinen Messu

Messu Kanta-Loimaan kirkossa

Jumalanpalvelus

"Jeesus parantajamme". Jumalanpalvelusta suunnittelemassa ja toteuttamassa papin ja kanttorin kanssa kojonkulmalaiset.