Pyhäkoulu Sarka-museolla

Muu tila

Sarka-museolla kokoontuva pyhäkoulu on avoin kaikille lapsille Loimaan alueella.
Pyhäkoulu on Loimaan seurakunnan pyhäkoulu, jota pitävät kokeneet Loimaan seurakunnan pyhäkoulunopettajat.

Su 27.5. klo 16.00 Pyhäkoulu Sarassa. Mahdollisesti pyhäkoulu osallistuu myös Sarka-museon pihapiirissä pidettävään kylvönsiunaukseen.

Kaupunginkirkko

Messu (Perhemessu Mikkelinpäivänä Kaupunginkirkossa)

Mikkelinpäivän perhemessu ja kastepuun käyttöön ottaminen Kaupunginkirkossa. Mukana lapsikuoro Päivänkakarat.
Erityiset tervetulotoivotukset perheen pienimmille!

Tampereen Työväen Teatteri

Perheretki teatteriin

Elämysmatkalle teatteriin koko perheen voimin! Adalmiinan Helmi on Topeliuksen rakastettu satu prinsessasta, jolla on yllin kyllin kaikkea. Kaiken loistonsa keskellä Adalmiina tuntee itsensä lohduttoman yksinäiseksi ja karkaa kotoa. Lue lisää ja ilmoittaudu 13.9. mennessä!