Muu erityisjumalanpalvelus (Päiväkerholaisten kevätkirkko)

Kaupunginkirkko

Päiväkerholaisten ja muskariryhmien kevätkirkko Kaupunginkirkossa.

Päiväkerhot jäävät kesälomalle. Kiitetään menneestä talvesta ja keväästä ja pyydetään siunausta kesään. Päiväkerholaiset ja muskarilaiset laulavat ja soittavat. Tervetuloa kerholaiset kaikista kerhoryhmistä! Rento yhdessäolon hetki kirkossa päättää tämän kevätlukukauden.
Mukana lastenohjaajat Kaisa, Tiina, Erja, Moona, Sari ja Tiina sekä lapsityön pappi Marita sekä kanttori Marjukka.

Kaupunginkirkko

Messu (Perhemessu Mikkelinpäivänä Kaupunginkirkossa)

Mikkelinpäivän perhemessu ja kastepuun käyttöön ottaminen Kaupunginkirkossa. Mukana lapsikuoro Päivänkakarat.
Erityiset tervetulotoivotukset perheen pienimmille!

Tampereen Työväen Teatteri

Perheretki teatteriin

Elämysmatkalle teatteriin koko perheen voimin! Adalmiinan Helmi on Topeliuksen rakastettu satu prinsessasta, jolla on yllin kyllin kaikkea. Kaiken loistonsa keskellä Adalmiina tuntee itsensä lohduttoman yksinäiseksi ja karkaa kotoa. Lue lisää ja ilmoittaudu 13.9. mennessä!