Iltamusiikissa kuullaan huilua ja urkuja

Alastaron kirkko

Tervetuloa kuuntelemaan huilu-ja urkumusiikkia Alastaron kirkkoon ke 13.6 klo 18! Soittamassa Marita Koivunen ja Martti Pihlajamaa..
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Kesän Iltamusiikki-sarjan konsertti Alastaron kirkossa. Esiintymässä Marita Koivunen, huilu ja Martti Pihlajamaa, urut ja piano.
Illassa kuullaan heiltä uutta ohjelmistoa mm. J.S. Bachin kaunis h-molli-orkesterisarja nro 2 ja Leonardo Vincin iloinen D-duuri-sonaatti.
Klassikoitakin on luvassa: mm. Johannes Brahmsin unkarilainen tanssi nro 5 ja Edvard Griegin Aamutunnelma. Kuullaan myös kaksi Sibeliuksen kappaletta viime syksyn Suomalaisen musiikin ilta-konsertista.

Kaupunginkirkko

Iltamusiikki

Tunnelmallisia säveliä viululla sekä käsikelloilla.

Metsämaan kirkko

Hartaushetki

Elotorin hartaus. Tule hiljentymään Metsämaan kirkkoon ja laulamaan rakkaita virsiä ja Kesäpäivä Kangasalla.

Nahuntupa

Muu musiikkiryhmä (Kappelikuoron harjoitukset)

Kappelikuoron syksyn ensimmäiset harjoitukset Nahuntuvalla.