Iltamusiikissa kuullaan huilua ja urkuja

Alastaron kirkko

Tervetuloa kuuntelemaan huilu-ja urkumusiikkia Alastaron kirkkoon ke 13.6 klo 18! Soittamassa Marita Koivunen ja Martti Pihlajamaa..
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Kesän Iltamusiikki-sarjan konsertti Alastaron kirkossa. Esiintymässä Marita Koivunen, huilu ja Martti Pihlajamaa, urut ja piano.
Illassa kuullaan heiltä uutta ohjelmistoa mm. J.S. Bachin kaunis h-molli-orkesterisarja nro 2 ja Leonardo Vincin iloinen D-duuri-sonaatti.
Klassikoitakin on luvassa: mm. Johannes Brahmsin unkarilainen tanssi nro 5 ja Edvard Griegin Aamutunnelma. Kuullaan myös kaksi Sibeliuksen kappaletta viime syksyn Suomalaisen musiikin ilta-konsertista.

Alastaron kirkko

Loimaan urkuviikon avajaiskonsertti

"Romantiikan mestareita" konsertti
Kalevi Kiviniemi, urut

Metsämaan kirkko

Urkuviikon konsertti Metsämaan kirkossa

Urkuviikon konsertissa laulaa Loimaan Nais- ja Mieslaulajat Armi Haatasen johdolla.

Kaupunginkirkko

Yksiäänisten kuorojen konsertti

Urkuviikon konserttisarjaan kuuluva jo perinteeksi muodostunut Loimaan alueen yksiäänisten kuorojen konsertti.