Kummien ja isovanhempien leiri

pe 10.8. kello 17.00 - su 12.8. kello 14.00

Kummien ja isovanhempien leiri

Siikjärvi, Somero

Laatuaikaa kummilasten tai lastenlasten kanssa!

Leiri lapsille ja heille tärkeille aikuisille: isovanhemmille, kummeille, sedille jä tädeille. Perheille tarjoamme ensisijaisesti perheleiriä 3.-5.8.

Leirillä on monenlaista puuhaa, lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen. Seurakunnan työntekijöiden lisäksi mukana "kummi-isovanhempina" Marja ja Osmo Leikasto

Osallistumismaksu sisältää majoituksen 4 hengen huoneessa (tarvittaessa lisää tilaa saadaan patjoilla), ruokailut ja ohjelman. Kulku leirille on omilla kyydeillä.

Osallistumismaksu oman seurakunnan jäseniltä 20€/henkilö, alle 3-vuotiaat maksutta. Tämä hinta on voimassa, jos joko lapset tai aikuiset ovat Loimaan seurakunnan jäseniä. Leirille voivat siis lähteä esimerkiksi loimaalaiset isovanhemmat muualla asuvien lastenlasten kanssa, tai loimaalainen lapsi muualla asuvien kummiensa kanssa.
Muun seurakunnan jäseniltä osallistumismaksu 30 €/henkilö, alle 3-vuotiaat maksutta.

Tampereen Työväen Teatteri

Perheretki teatteriin

Elämysmatkalle teatteriin koko perheen voimin! Adalmiinan Helmi on Topeliuksen rakastettu satu prinsessasta, jolla on yllin kyllin kaikkea. Kaiken loistonsa keskellä Adalmiina tuntee itsensä lohduttoman yksinäiseksi ja karkaa kotoa. 4 paikkaa vapaana, tiedustelut 040 3542175 vkon 39 aikana.