Messu (Perhemessu Mikkelinpäivänä Kaupunginkirkossa)

Kaupunginkirkko

Mikkelinpäivän perhemessu Kaupunginkirkossa. Mukana lapsikuoro Päivänkakarat.
Erityiset tervetulotoivotukset perheen pienimmille!

Enkelienpäivän perhekirkon valmistelussa ja toteutuksessa ajatellaan erityisesti lapsia!

Tänään kiitämme enkeleistä. Enkelit ovat Jumalan lähettiläitä, todellisia, vaikka emme heitä näe.
Jeesus kutsuu luokseen lapsia. Ja hän sanoi ja muistutti, että kuka on pienin, se onkin todellisuudessa suurin ja tärkein.

Perhekirkossa pappina Marita Koivunen ja kanttorina Marjukka Lehtola. Päivänkakarat laulavat Melisa Stevanovicin ja Heini-Sisko Borran johdolla.

Erityislapsiperheiden toimintapäivä Sarassa

Tule viettämään rentoa toimintapäivää yhdessä muiden erityislapsiperheiden kanssa.
Piha-ja liikuntaleikkejä,pomppulinna, lapsille musiikkituokio / vanhemmille Nepsy-valmennus.
Päivään sisältyy ruoka seisovasta pöydästä.
Hinta 10 e/perhe. Omin kyydein.

Metsämaan kirkko

Hartaushetki

Elotorin hartaus. Tule hiljentymään Metsämaan kirkkoon ja laulamaan rakkaita virsiä ja Kesäpäivä Kangasalla.

Kanta-Loimaan kirkko

Elokuinen Messu