Virsi-jazz -ilta

Kanta-Loimaan kirkko

VIrsi-jazzia Kanta-Loimaan kirkossa

Urkuviikon konsertti Kanta-Loimaan kirkossa: Virsi-jazzia.

Virsilaulu mielletään usein perinteiseksi veisuuksi. Virsilaulajat voivat myös olla iloisia ja hytkyä letkeästi musiikin tahdissa - erityisesti silloin, kun virret taipuvat jazzmusiikkin mukaansatempaavaan muotoon.

Juuri 60-vuotistaiteilijajuhlaa viettänyt Erkki Liikanen laulaa konsertissa negrospirituaaleja yhdessä Outi Aro-Heinilän kanssa. Forssan seudulta kotoisin oleva jazz-kvintetti, Kalle Lepola, basso, Erkki Liikanen, rummut, Esa Löytömäki, piano, Antti Vuoriheimo, kitarat ja Lauri Salama, saksofoni, vetää virret taatulla jazz-tyylillä. Yhteislaulukin onnistuu mainiosti, sillä Forssan kanttori, Outi Aro-Heinilä, toimii esilaulajana ja johdattaa yleisön jazzlaulun maailmaan.

Tervetuloa!
Vapaa pääsy, ohjelma 10 €

Retki Gospel Gentleman konserttiin

Kaikille avoin retki Jaakko Löytyn, Pekka Simojoen ja Petri Laaksosen yhteiskonserttiin Mikaelin kirkkoon.
Gospel Gentleman-konsertti alkaa klo 19. Retken hinta 30 e.

Kaupunginkirkko

Rippikoulukonsertti

Rippikoulun laulut tutuiksi!

Kaupunginkirkko

Joulun Tähti -konsertti

Pekka Laukkarinen trion konsertti koko perheelle.