Urkuviikon konsertti: Maksetut viulut

Urkuviikon konsertti: Maksetut viulut Kaupunginkirkko

Yhtye Maksetut viulut esiintyy Loimaan kaupunginkirkossa

Maksetut Viulut on ammattimuusikoista koostuva uniikki yhtye, jonka omaleimainen groovaava folk soi suoraan sydämestä. Tunteikkaat ja freesit sovitukset rakkaista hengellisistä lauluista ovat ihastuttaneet kuulijoita jo yli viiden vuoden ajan. Maksettujen Viulujen sovituksissa teksti on etusijalla. - Uuden sovituksen avulla on tarkoitus kirkastaa sitä sanomaa, mikä laulussa jo on, kertoo Henna-Maria Harju. Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia, ja konserteista nauttivat kaikenikäiset kuulijat.

Konsertissa Loimaan kaupunginkirkossa lauantaina 13.10. klo 18 soittavat ja laulavat Henna-Maria Harju, Elina Grekula, Ossi Mäki-Reini, Samuel Lindell, Neea Lamminmäki sekä Sirpa Luoma.

Tervetuloa! Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelman hinta on 10 €.

Retki Gospel Gentleman konserttiin

Kaikille avoin retki Jaakko Löytyn, Pekka Simojoen ja Petri Laaksosen yhteiskonserttiin Mikaelin kirkkoon.
Gospel Gentleman-konsertti alkaa klo 19. Retken hinta 30 e.

Kaupunginkirkko

Rippikoulukonsertti

Rippikoulun laulut tutuiksi!

Kaupunginkirkko

Joulun Tähti -konsertti

Pekka Laukkarinen trion konsertti koko perheelle.