Muu erityisjumalanpalvelus (Koko perheen joulukirkko Kanta-Loimaan kirkossa)

Kanta-Loimaan kirkko

Tervetuloa koko perheen joulukirkkoon Kanta-Loimaan kirkkoon jouluaattona klo 15. Joulun Sanaa joulukuvaelman kautta sekä jouluisia virsiä ja lauluja.

Juhlimme Jeesuksen syntymää. Joulukuvaelmaa esittävät Kojonkulman pyhäkoululaiset. Laulamme tuttuja joululauluja ja-virsiä. Kuulemme hyvän sanoman Jeesuksesta jouluevankeliumissa. Isosten lauluryhmä mukana.
Avustajina myös Pia sekä Arttu, Saaga ja Miro Laaksonen sekä partiolippukunta Loimaan Saviset.. Joulukirkossa pappina Marita Koivunen ja kanttorina Kaija Huhtanen.
Joulukirkossa läsnä on Beetlehemin rauhantuli ja siitä sytytetään alttarin kynttilät. Joulukirkon jälkeen partiolaisten kynttiläkulkue sankarihaudoille.

Kaupunginkirkko

Kaupasta saadun ruuan jako

Jos sinulla on tiukka taloustilanne, tule hakemaan kaupasta saatua ruokaa joka torstai klo 10 Kaupunginkirkolta, Turuntie 32.

Mellilän seurakuntatalo

Mellilän raamattupiiri

Apostolien teot

Muu aikuistyön ryhmä (Naisten aamukahvit, Satakunnantie 26)

Tule mukaan Naisten aamukahville. Voit juoda kahvisi hyvässä seurassa mukavaa ohjelmaa kuunnellen.