Kerho/piiri (Päihdekuntoutujien ryhmä Työttömien tuvalla, Leppäkuljunkatu)

Muu tila

Tule mukaan jos sinulla on päihteiden kanssa ongelmia. Haluamme tukea sinua uudessa elämäntilanteessasi.

Päihdekuntoutujien ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina klo 13.00 Työttömien tuvalla, Leppäkuljunkatu 2. Ensimmäinen kokoontuminen on ma 7.1.2019.
Ryhmässä juodaan ensin kahvia ja syödään voileipiä. Pienen alkurukouksen jälkeen lehtiartikkelin pohjalta keskustellaan, joskus voidaan pelata lautapelejä tai vaikka ulkoilla yhdessä. Voit tuoda tulessasi toivomuksia ohjelman suhteen.

Kaupunginkirkko

Kaupasta saadun ruuan jako

Jos sinulla on tiukka taloustilanne, tule hakemaan kaupasta saatua ruokaa joka torstai klo 10 Kaupunginkirkolta, Turuntie 32.

Mellilän seurakuntatalo

Mellilän raamattupiiri

Apostolien teot

Muu tila

Muu aikuistyön ryhmä (Naisten aamukahvit, Satakunnantie 26)

Tule mukaan Naisten aamukahville. Voit juoda kahvisi hyvässä seurassa mukavaa ohjelmaa kuunnellen.