Kinkerit (Haaroisten kinkerit Irmeli ja Mikko Koljalla. Oripääntie 544)

On taas kinkereiden aika!

Haaroisten kinkereitä vietetään nyt tänä vuonna Irmeli ja Mikko Koljan luona, Oripääntie 544. Kinkereillä on leppoisa tunnelma. Kuullaan alustus vuoden kinkeriaiheesta, josta myös keskustellaan. Lisäksi lauletaan ja kahvitellaan. Kolehti kerätään ja saa esittää ajatuksia ja toiveita seurakunnan toiminnasta.
Pappina näillä kinkereillä Marita Koivunen, kanttorina Marjukka Lehtola..

Kanta-Loimaan kirkko

Messu (Isosten siunaaminen)

Messu, jossa isosten siunaaminen.

Muu erityisjumalanpalvelus (Metsäkirkko "Körrin kirkossa")

Metsäkirkko "Körrin kirkossa" yhdessä Vampulan kappeliseurakunnan kanssa. Liturgia: Ari Pääkkönen
Saarna: Jyrki Smolander. Kanttori Martti Pihlajamaa, Messuryhmä. Sunnuntaina 26.5. klo 18 Metsäkirkko "Körrin kirkossa", Alastaron ja Vampulan rajalla. Yhteiskuljetus ja -lähtö seurakuntatalolta klo 17.20.

Kerho/piiri (Päihdekuntoutujien ryhmä Työttömien tuvalla, Leppäkuljunkatu)

Tule mukaan jos sinulla on päihteiden kanssa ongelmia. Haluamme tukea sinua uudessa elämäntilanteessasi.