Kerho/piiri (Päihdekuntoutujien ryhmä Työttömien tuvalla, Leppäkuljunkatu)

Muu tila

Tule mukaan jos sinulla on päihteiden kanssa ongelmia. Haluamme tukea sinua uudessa elämäntilanteessasi.

Päihdekuntoutujien ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina klo 13.00 Työttömien tuvalla, Leppäkuljunkatu 2. Ensimmäinen kokoontuminen on ma 7.1.2019.
Ryhmässä juodaan ensin kahvia ja syödään voileipiä. Pienen alkurukouksen jälkeen lehtiartikkelin pohjalta keskustellaan, joskus voidaan pelata lautapelejä tai vaikka ulkoilla yhdessä. Voit tuoda tulessasi toivomuksia ohjelman suhteen.

Eläkeläisten Päiväpiiri

Toimintaa eläkeikäisille Virttaan Kylätoimistolla.

Kerho/piiri (Metsämaan eläkeläispiiri)

Lähde mukaan virkistävään seuraan eläkeläisten päiväpiiriin. Mukana kerhossa ovat myös päiväkerhon lapset.

Kaupunginkirkko

Kaupasta saadun ruuan ja keittolounas

Jos sinulla on tiukka taloustilanne, tule hakemaan kaupasta saatua ruokaa joka torstai klo 10 Kaupunginkirkolta, Turuntie 32 ja syömään keittoa leivänjaon päätyttyä 24.1., 21.2., 21.3. ja 25.4.