Antti Railion kirkkokonsertti

Kanta-Loimaan kirkko

Antti Railion kirkkokonsertti Kanta-Loimaan kirkossa

Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen musiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 "Vieras maa" -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun "Samaan marmoriin" -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissakin.

Kevään kirkkokonserteissa Antti esittää tuotantonsa rakastetuimpia kappaleita ja huolella valittuja lainalauluja. Antilla on mukana konsertissa kosketinsoittaja ja kitaristi. Konsertti on lämmin, koskettava ja tunnelmallinen.

Tilaisuuteen myydään pääsylippuja osoitteessa www.ticketmaster.fi sekä ovelta klo 18 alkaen.

Alastaron kirkko

Teekkarikuoron konsertti

Teekkarikuoron konsertti Alastaron kirkossa

Mellilän seurakuntatalo

Kevätlaulajaiset Mellilän srk-kodilla

Tervetuloa laulamaan keväisiä lauluja yhdessä Mellilän Naisten lauluryhmän kanssa. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyölle.