Messu (Helluntain messu)

Kanta-Loimaan kirkko

Kansanlaulukirkko helluntaina! Anna-Mari Kaskinen on uudelleen sanoittanut tuttuja kansanlauluja.

Jälleen vietämme kansanlaulukirkkoa! Anna-Mari Kaskisen uudelleen sanoittamia suomalaisia kansanlauluja laulamme viulun (Matti Hollo), harmonikan (Maila Sihvonen) ja pianon (Marjukka Lehtola) säestyksellä. Viime elokuussa Alastaron kirkko täyttyi kansanlaulukirkkoa vietettäessä, nyt kutsumme Kanta-Loimaan kirkkoon.
Helluntaista, kirkon syntymäpäivästä, alkoi seurakunnan aika. Kiitämme Pyhästä Hengestä; hän on kuin tarjoilija, joka tuo Kristuksen luoksemme.
Messun jälkeen nautimme Haitulan-Haaranojan maa- ja kotitalousnaisten tarjoamasta kirkkokahvista kirkonmäellä, museon edessä.

Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä

Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä Säkylän Pihlavassa. Hinta 10€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot ma 5.8. Minna Eskelinen p. 040-7469373 tai minna.eskelinen@evl.fi. Lähtö kaupunginkirkko klo 8.45 - Kanta-Loimaan srk-talo klo 9.00 - Alastaro R-kioskin "aukio" klo 9.15. Lähtö kotiin klo 15.

Kanta-Loimaan kirkko

Kanta-Loimaan kirkossa messu

Yhdestoista helluntain jälkeinen sunnuntai

Alastaron kirkko

Sanajumalanpalvelus (Sanajumalanpalvelus Alastarolla)

Sanajumalanpalvelus Alastaron kirkossa. Rauhala, Pihlajamaa.