Musiikkitilaisuus (Iltamusiikki)

Alastaron kirkko

Heinäkuun illassa 3.7 klo 18 Alastaron kirkossa soivat huilu, piano ja urut ja laulu. Tervetuloa!

Kesäistä musiikkia soittamassa ja laulamassa Marita Koivunen, (huilu,laulu), Marjukka Lehtola (piano ja urut, laulu)

Kesäillassa ollaan puutarhassa ja mennään merelle sekä nautitaan kesäisestä luonnosta ja kiitetään armosta. Illassa kuullaan mm. Myrskyluodon Maija, Ruusuille teoksesta Kukkasia Frösön saarelta ja On kesän kirkas huomen.
Yhdessä myös lauletaan, mm. Veteraanin iltahuudon säveleen tehty kesäaiheinen laulu.

Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä

Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä Säkylän Pihlavassa. Hinta 10€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot ma 5.8. Minna Eskelinen p. 040-7469373 tai minna.eskelinen@evl.fi. Lähtö kaupunginkirkko klo 8.45 - Kanta-Loimaan srk-talo klo 9.00 - Alastaro R-kioskin "aukio" klo 9.15. Lähtö kotiin klo 15.

Kanta-Loimaan kirkko

Kanta-Loimaan kirkossa messu

Yhdestoista helluntain jälkeinen sunnuntai

Alastaron kirkko

Sanajumalanpalvelus (Sanajumalanpalvelus Alastarolla)

Sanajumalanpalvelus Alastaron kirkossa. Rauhala, Pihlajamaa.