Iltamusiikki Metsämaan kirkossa

Iltamusiikki Metsämaan kirkossa Metsämaan kirkko

Tervetuloa kitarakonserttiin Metsämaan kirkkoon!

Kitaristi Santeri Rautiaisen konsertissa kuullaan musiikkia renessanssin, barokin, klassismin ja impressionismin ajalta. Konserttien säveltäjänimiä ovat Antonio José, Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach sekä John Dowland.

Konsertti on osa Rautiaisen kesäistä kirkkokiertuetta, joka on jo muodostumassa perinteiseksi tavaksi kohdata nuori kitaristi Suomen kesässä. Viime kesänä häntä kuultiin kymmenessä kirkossa ympäri maata, tänä kesänä kiertue kattaa 17 konserttia, aina Rovaniemeltä Inkooseen, ja Turun saaristosta Parikkalaan asti. Konserttien ohjelman hän on koonnut toisiaan kontrastoivista teoksista, jotka kuitenkin jo itsessään tarjoavat omanlaisensa, rikkaan sointimaailman.

Tervetuloa kesäiseen iltamusiikkiin Metsämaan kirkkoon klo 18.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Alastaron kirkko

Musiikkitilaisuus

Matkamiehen lauluja joutsenen ja päivänsäteen kanssa
Jaakko Heinimäen "Syntisen virsikirja"teoksen innoittama laulutilaisuus.

Kanta-Loimaan kirkko

Petri Laaksosen konsertti

Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonserttikiertue Loimaalla

Forssa

Retkelle Juice-kirkkoon Forssaan

Forssan kirkossa järjestetään yhteistyössä Forssan Kulttuuri-Axelin kanssa Juicen laulujen ympärille rakennettu kirkkohetki. Esiintymään tulevat mm. Costello Hautamäki ja Mikko Alatalo.