Kiipeämiset Kanta-Loimaan kirkon torniin

Kanta-Loimaan kirkko

KANTA-LOIMAAN KIRKON TORNIIN NOUSEE KAKSI RYHMÄÄ!

Viime vuonna Kanta-Loimaan kirkon palosta tuli kuluneeksi 130-vuotta. Loimaan seurakunta ja Loimaa Seura ry. järjestävät yhteistyössä muistelutapahtuman kunnioittaakseen kirkon mielenkiintoista historiaa. Tänä vuonna pääsemme jälleen nauttimaan viljavista maisemista kirkon tornista, sekä kuulemaan esitelmiä!

Loimaan seurakunta ja Loimaa-Seura ry. järjestävät yhteistyössä kahden ryhmän nousun perjantaina 9.8 Kanta-Loimaan kirkon torniin pienryhmissä. Ryhmät (40 hlö) kokoontuvan Loimaan kotiseutumuseolla kirkon viereisessä viljamakasiinissa klo 16 ja 19. Molemmat 40 henkilön ryhmät täyttyivät Loimaan Lehden ilmoituksen vuoksi, mutta ensi vuonna uusi mahdollisuus kiipeämiseen.

Klo 16 Loimaan kirkkoherra Riku Laukkanen aloittaa tapahtuman, ja tänä vuonna muistelemme mm. Loimaan seurakunnan 500-vuotisjuhlaa, joka järjestettiin 20.-21.8.1939.

Klo 19 Kirjailija Hippo Taatila esitelmöi aiheella "Pyhä maantiede" ja kuulemme iltasoiton tornista trumpetinsoittaja Teppo Heikkilän soittamana.

Tervetuloa!

Kanta-Loimaan kirkontorniin nousu perjantaina 9.8 klo 16 ja klo 19 (Loimaa, Hirvikoski)

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Loimaan seurakunnan ja Loimaa-Seuran puolesta
Riitta Lehtonen
kulttuurituottaja Loimaa-Seura ry.
loimaankotiseutumuseonoppaat@gmail.com
www.loimaaseura.fi www.loimaanseurakunta.fi

Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä

Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä Säkylän Pihlavassa. Hinta 10€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot ma 5.8. Minna Eskelinen p. 040-7469373 tai minna.eskelinen@evl.fi. Lähtö kaupunginkirkko klo 8.45 - Kanta-Loimaan srk-talo klo 9.00 - Alastaro R-kioskin "aukio" klo 9.15. Lähtö kotiin klo 15.

Kaupunginkirkko

Evankeliumijuhla

MESSU JA SLEYN EVANKELIUMIJUHLA

Omaishoitajien virkistyspäivä Maatalousmuseo Sarassa

Omaishoitajien virkistyspäivä Maatalousmuseo Sarassa.Hinta 10€ sis. lounaan, kahvin ja näyttelyyn osallistumisen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Minna Eskelinen p. 040-7469373 tai minna.eskelinen@evl.fi ( viim. pe 16.8.)