Kiipeämiset Kanta-Loimaan kirkon torniin

Kanta-Loimaan kirkko

KANTA-LOIMAAN KIRKON TORNIIN NOUSEE KAKSI RYHMÄÄ!

Viime vuonna Kanta-Loimaan kirkon palosta tuli kuluneeksi 130-vuotta. Loimaan seurakunta ja Loimaa Seura ry. järjestävät yhteistyössä muistelutapahtuman kunnioittaakseen kirkon mielenkiintoista historiaa. Tänä vuonna pääsemme jälleen nauttimaan viljavista maisemista kirkon tornista, sekä kuulemaan esitelmiä!

Loimaan seurakunta ja Loimaa-Seura ry. järjestävät yhteistyössä kahden ryhmän nousun perjantaina 9.8 Kanta-Loimaan kirkon torniin pienryhmissä. Ryhmät (40 hlö) kokoontuvan Loimaan kotiseutumuseolla kirkon viereisessä viljamakasiinissa klo 16 ja 19. Molemmat 40 henkilön ryhmät täyttyivät Loimaan Lehden ilmoituksen vuoksi, mutta ensi vuonna uusi mahdollisuus kiipeämiseen.

Klo 16 Loimaan kirkkoherra Riku Laukkanen aloittaa tapahtuman, ja tänä vuonna muistelemme mm. Loimaan seurakunnan 500-vuotisjuhlaa, joka järjestettiin 20.-21.8.1939.

Klo 19 Kirjailija Hippo Taatila esitelmöi aiheella "Pyhä maantiede" ja kuulemme iltasoiton tornista trumpetinsoittaja Teppo Heikkilän soittamana.

Tervetuloa!

Kanta-Loimaan kirkontorniin nousu perjantaina 9.8 klo 16 ja klo 19 (Loimaa, Hirvikoski)

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Loimaan seurakunnan ja Loimaa-Seuran puolesta
Riitta Lehtonen
kulttuurituottaja Loimaa-Seura ry.
loimaankotiseutumuseonoppaat@gmail.com
www.loimaaseura.fi www.loimaanseurakunta.fi

Kaupunginkirkko

Ruuanjako

Kaupasta saadun ruuanjako torstaina klo 10 poikkeuksellisesti Kaupunginkirkon alasalissa.

Muu tilaisuus (Lähetysjuhla ja myyjäiset Niinijoen rukoushuoneella)

Lähetystilaisuuden kolehti kannetaan lähetystyölle. Lauletaan yhdessä Siionin kannelta ja myyjäisten tuotto tulee rukoushuoneen hyväksi.

Kanta-Loimaan seurakuntatalo

Vapaaehtoisten joulukorttiaskartelu

Tehdään joulukortteja vähävaraisten joulun tukemiseen. Kahvitus. Tervetuloa kaikki mukaan askartelemaan hyvän asian puolesta!