Seurakuntailta (Naisten kirkkoilta)

Metsämaan kirkko

Naisten kirkkoilta, jo perinteeksi tullut, taas Metsämaan kirkossa! Mielenkiintoisia puheenvuoroja elävästä elämästä, koskettavaa musiikkia, lämmintä yhdessäoloa.

Vuodesta 2002 on naisten kirkkoiltaa vietetty. Naiset täyttävät kirkon vuosi toisensa jälkeen. Luvassa jälleen antoisia, mielenkiintoisia puheenvuoroja ja koskettavaa musiikkia. Lopuksi iltapala.. Puheenvuoroissa Merja Yli-Urpo, Leena Salonen ja Sanna Uusitalo. Runoja lausuu Eila Vuorinen. Loimaalaislähtöisen Anneli Serticin haastattelu Torontosta Kanadasta. Illassa vieraita Punkalaitumelta: kanttori Sari Mäkinen sekä lauluryhmät.
Marita Koivunen juontaa, Ulla Rantanen, Metsämaan kappelineuvoston naiset.

Voit ottaa oman retkituolin mukaan, jos sinulla on sellainen!

Kaupunginkirkko

Kaupunginkirkon raamattupiiri

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja rukoilemaan yhteisen pöydän ääreen!
Raamattupiiri on kaikille avoin.

Kaupunginkirkko

Ruuanjako

Kaupasta saadun ruuanjako torstaina klo 10 poikkeuksellisesti Kaupunginkirkon alasalissa.

Muu tilaisuus (Lähetysjuhla ja myyjäiset Niinijoen rukoushuoneella)

Lähetystilaisuuden kolehti kannetaan lähetystyölle. Lauletaan yhdessä Siionin kannelta ja myyjäisten tuotto tulee rukoushuoneen hyväksi.