Musiikkitilaisuus

Alastaron kirkko

Matkamiehen lauluja Syksyn Sävelestä Satumaahan
Jaakko Heinimäen "Syntisen virsikirja"teoksen innoittama laulutilaisuus.

Matkamiehen lauluja Syksyn sävelestä Satumaahan

Alastaron kirkossa järjestetään yhteislauluilta torstaina 24.10.2019. Kello 18.00 alkavan illan aikana laulettaan tuttuja lauluja maallisesta tangosta hengellisiin lauluihin. Vastaava tilaisuus järjestettiin myös viime syksynä, silloin lauluvalinnat perustuivat Syntisen virsikirja -kokoelmaan (toim. J.Heinimäki). Tässä syksyisessä Matkamiehen lauluja -tilaisuudessa johdatetaan kanssalaulajat Lapin kesään, Kulkurin ja joutsenen sekä Päivänsäteen ja menninkäisen kanssa Toiviomatkalle. Tilaisuudessa saamme kuunnella muutaman lauluesityksen, mm. hieman vauhdikkaamman version virrestä Oi, Herra, jos mä matkamies maan.

Esilaulajina yhteisissä laulussa toimii Messuryhmä. Lauluja säestävät Sari Jokela (haitari), Hanna Sohlman (piano), Viljami Erelä (cajon), Aleksi Hinkkanen (kitara) sekä Eija Erelä (kitara). Kappalainen Ari Pääkkönen johdattelee illan teemaan ja pitää tilaisuuden lopuksi iltahartauden. Laulujen jälkeen on kahvitarjoilu kirkossa.

Kanta-Loimaan kirkko

Petri Laaksosen konsertti

Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonserttikiertue Loimaalla

Forssa

Retkelle Juice-kirkkoon Forssaan

Forssan kirkossa järjestetään yhteistyössä Forssan Kulttuuri-Axelin kanssa Juicen laulujen ympärille rakennettu kirkkohetki. Esiintymään tulevat mm. Costello Hautamäki ja Mikko Alatalo.