Petri Laaksosen konsertti

Petri Laaksosen konsertti Kanta-Loimaan kirkko

Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonserttikiertue Loimaalla

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksonen on aloittanut koko syksyn mittaisen konserttikiertueen, jolla hän juhlistaa 25-vuotista uraansa laulajana. Kiertue kestää kaksi kuukautta ja sen aikana Petri esiintyy kirkkokonserteissa laajalti eri puolilla Suomea. Petri kokee itse olevansa ennen kaikkea live-esiintyjä ja kiertueen ohjelmisto koostuukin hänen laajan tuotantonsa helmistä, kuten kappaleista Täällä pohjantähden alla, Tein lasinkuultavan laulun, Sata salamaa, Kirkas kipinä, Meren laulua kuuntelen, Hyvää matkaa, Reissulaulu ja In Memoriam.

Loimaalla hänen konserttinsa kuullaan sunnuntaina 27.10. klo 18 Kanta-Loimaan kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelman hinta 10€.

Alastaron seurakuntatalo

Murkinakahvit

Tiistaina 19.11. klo 10 Murkinamuskari Alastaron srk-talolla. Marjukka ja Tiina ovat suunnitelleet teini-iän ohittaneille sopivan musiikkituokion! Tervetuloa!

Päiväpiiri Kojonkulman koululla

Keskustelutuokio eläkeläisille

Kehitysvammaisten kerho 2

Kehitysvammaisten kerho, jossa lauletaan, askarrellaan ja hiljennytään hartauteen