Retkelle Juice-kirkkoon Forssaan

Retkelle Juice-kirkkoon Forssaan

Forssa

Forssan kirkossa järjestetään yhteistyössä Forssan Kulttuuri-Axelin kanssa Juicen laulujen ympärille rakennettu kirkkohetki. Esiintymään tulevat mm. Costello Hautamäki ja Mikko Alatalo.

Forssan kirkossa kuunnellaan ja lauletaan Juicea, Beatlesiä ja muita musiikin helmiä Costello Hautamäen, Mikko Alatalon, Marko ja Kasper duon, Elli Lukanderin, Kati Kaasalaisen ja Outi Aro-Heinilän esittämänä.

Konsertin kesto 1h ja 40 min.

Yhteiskuljetus: Alastaro R-Kioski 17:15, Kanta-Loimaa srk-talo 17:30, Kaup.kirkko 17:40.
ILMOITTAUTUMINEN ja lisätiedot: 25.10. mennessä Soili Väisänen p. 040 740 7622, soili.vaisanen@evl.fi

Hinta 25€/hlö.

Alastaron seurakuntatalo

Alastaron itsenäisyyspäiväjuhla srk-talolla

Alastaron itsenäisyyspäiväjuhla. Juhlassa puhuu Mirva Salokannel-Lehtimäki. Msiikkiesityksiä Virttaan koulun oppilaat 1-4 lk. Musiikkiesitys Viljami Erelä, piano. Kahvitarjoilu.

Kauneimmat joululaulut Loimaan keilahallilla

Tervetuloa laulamaan Kauneimpia joululauluja Keilahalliin!

Metsämaan kirkko

Sanajumalanpalvelus (Toisen adventtisunnuntain sanapalvelus Metsämaalla)

Tervetuloa toisen adventtisunnuntain sanapalvelukseen Metsämaan kirkkoon!