Lasten ja perheiden retki Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zoneen

Ideapark, Lempäälä (Särkänniemi Zone)

Ilmoittaudu tästä

Tule mukaan lasten ja perheiden talvilomaretkelle Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zoneen! Seurakunta järjestää retken yhdessä Loimaan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Alle 12-vuotiaat vanhempien kanssa, yli 12-vuotiaat saavat tulla ilman valvojaa. Hinta 15 euroa osallistujalta. Retken ajankohta on torstai 20.2.2020.

Retkelle lähdetään kello 10 Loimaan kaupunginkirkolta, josta tunnin matka Lempäälään. (Zone aukeaa kello 11). Paluu illasta. Retkelle ovat tervetulleita lapsiperheet sekä innokkaat yli 12-vuotiaat itsenäisesti. Hinta on 15e/osallistuja. Hintaan kuuluu Zones ranneke+matka yhdelle henkilölle. Rannekkeella pääsee laitteisiin, mutta itse alueelle on vapaa pääsy. Ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua Ideaparkin kauppoihin, tehdä ostoksia ja käydä syömässä omakustanteisesti.
Mukaan mahtuu yhteensä 55 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen seurakunnan sivuilla ennakkoon oheisen linkin kautta. Maksulinkki lähetetään myöhemmin sähköpostiin.

Lisätietoja Tuomakselta puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso myös tietoa Särkänniemi Zonesta: https://sarkanniemizones.fi/

vs. nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyönohjaajan sijaisena 4.3.2019.-30.8.2020

Turun nuori teatteri

Teatteriretki Turkuun "Supermarsu -esitykseen sunnuntaina 23.2.2020

Loimaan seurakunta järjestää perheille suunnatun teatteriretken Turun nuoreen teatteriin "Supermarsu" -esitykseen talviloman päätteeksi su 23.2.