Lasten ja perheiden retki Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zonesiin

Ideapark, Lempäälä (Särkänniemi Zone)

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule mukaan lasten ja perheiden talvilomaretkelle Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zonesiin! Seurakunta järjestää retken yhdessä Loimaan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Retken ajankohta on torstai 20.2.2020. Matkalle lähdetään kaupunginkirkolta klo 10 ja palaamme samaan paikkaan klo 19.00. (Zones aukeaa klo 11).

Retkelle ovat tervetulleita lapsiperheet sekä innokkaat yli 12-vuotiaat itsenäisesti. Hinta on 15e/osallistuja. Rannekkeella pääsee laitteisiin, mutta itse alueelle on vapaa pääsy. Ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua Ideaparkin kauppoihin, tehdä ostoksia ja käydä syömässä omakustanteisesti.
Mukaan mahtuu yhteensä 55 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen seurakunnan sivuilla ennakkoon oheisen linkin kautta. Maksulinkki lähetetään myöhemmin sähköpostiin.

Lisätietoja Tuomakselta puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso myös tietoa Särkänniemi Zonesta: https://sarkanniemizones.fi/

vs. nuorisotyönohjaaja