Pääsiäis- ja kevät askarteluilta

Kanta-Loimaan seurakuntatalo

Koko perheen pääsiäis- ja kevätaskarteluilta

Tehdään pääsiäiskoristeita, virpomisoksia. Mallit ja materiaalit ovat valmiina, joten tuo vain itsesi ja ystäväsi paikalle.

Kaupunginkirkko

Keittolounas

Yläsalissa kuukauden ensimmäisenä torstaina helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa.

Kanta-Loimaan kirkko

Tule kirkkoon ja tuo ystäväsikin! Ystäväkirkko erityisesti lapsille ja perheille)

Tule kirkkoon ja tuo ystäväsikin! Vapaamuotoinen, rento kirkkohetki pienille ja isoillekin.

Ideapark, Lempäälä (Särkänniemi Zone)

Lasten ja perheiden retki Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zoneen

Tule mukaan lasten ja perheiden talvilomaretkelle Lempäälän Ideaparkiin, Särkänniemi Zoneen! Seurakunta järjestää retken yhdessä Loimaan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Alle 12-vuotiaat vanhempien kanssa, yli 12-vuotiaat saavat tulla ilman valvojaa. Hinta 15 euroa osallistujalta. Retken ajankohta on torstai 20.2.2020.