Tähti-ilta :Olli Helenius ja Kiisi Isotalo

Tähti-ilta :Olli Helenius ja Kiisi Isotalo Kaupunginkirkko

Me olemme kuin tähdet. Ainulaatuisia, arvokkaita. Me kelpaamme ja riitämme juuri sellaisina kuin olemme, Luojamme luotuina.
Tule kuulemaan tarinoita ja lauluja elävästä elämästä!

Me jätämme ja meihin jätetään hyviä jälkiä.
Me jätämme ja meihin jätetään huonoja jälkiä.
Miten voisimme saada voimia hyvistä jäljistä niin, että selviämme huonoista?

Tarinankertoja Kiisi Isotalon tarinat ovat kaikki tosielämässä tapahtuneita. Niissä kerrotaan anteeksi pyytämisen voimasta, puolustamisen tärkeydestä. Siitä miten on tärkeää kulkea kohti omia unelmiaan, antamatta muiden määritellä sitä mihin pystyt. Miten omia pelkoja kohti mennessä ei tarvitse olla yksin, sinulla on ystävät, perhe ja Jumala. Miten tärkeää on sanoa mä tykkään susta ja kaikki ei ole aina sitä miltä se näyttää.

Tarinoiden tukena ja vahvistajana ovat teemoihin sopivat, laulaja-lauluntekijä Olli Heleniuksen laulut. Tarinat ja laulut kulkevat siis käsi kädessä.

pe 14.2.2020 klo 13.00 - su 15.3.2020 klo 23.00

Isoshupparin tilaus

Tältä sivulta voi tilata isoshupparin. Omavastuuhinnaksi tulee hupparille 17€/kpl, me maksamme loput. Hupparissa on edessä kengurutasku ja on pään yli puettava, ei siis ole vetoketjua.

Eläkeläisten päiväpiiri Virttaan Kylätoimistolla

Tervetuloa viettämään leppoisa yhdessäolohetki tuttujen virsien, keskustelun, kahvittelun ja hartauden parissa!

Kaupunginkirkko