Hiljaisuuden lauluja Päiväkuoron kanssa, musiikkia uruilla ja huilulla sekä rukoustekstejä.

Kanta-Loimaan kirkko

Tervetuloa pe 30.10. klo 18 Kanta-Loimaan kirkkoon laulamaan ja kuuntelemaan Hiljaisuuden messun lauluja sekä rauhoittumaan rukoustekstien ja Raamatun sanan äärelle! Marjukka Lehtola johtaa Päiväkuoroa sekä soittaa urkuja, Marita Koivunen pappina myös soittaen huilua.

Kanta-Loimaan kirkossa rauhoitumme hiljaisuuden laulujen, urku-ja huilumusiikin sekä rukouksen ja Sanan äärelle. Päiväkuoro laulaa Pekka Simojoen Hiljaisuuden messun nro 2 lauluja, joihin saa myös yhtyä. Marjukka Lehtola, urut, ja Marita Koivunen, huilu, myös soittavat Rolf Lovlandin kauniita sävelmiä. Väleissä kuullaan rukoustekstejä ja Sanaa.
Tervetuloa Kanta-Loimaan kauniiseen kirkkoon levähtämään, rauhoittumaan ja keräämään voimia alkavaan kaamosaikaan!