Messu Kanta-Loimaan kirkossa

Kanta-Loimaan kirkko

Tiedote ja oikaisu koskien Loimaan lehden uutisointia (LL 29.7.):
Sunnuntaina 1.8. Kanta-Loimaan kirkossa vietetään klo 10 normaaliin tapaan oman seurakunnan messua, jossa saarnaa Ari Pääkkönen.

Loimaan lehdessä (LL 29.7.) uutisoitiin virheellisesti, että Lähetyshiippakunnan seuraava piispa Juhana Pohjola vihittäisiin piispan virkaan sunnuntaina 1.8. klo 10 Kanta-Loimaan kirkossa.
Tämä ei pidä paikkaansa. Toisen itsenäisen kirkkokunnan (Lähetyshiippakunta) piispaa ei voida vihkiä virkaansa Loimaan seurakunnan kirkossa.
Lähetyshiippakunta on itsenäinen kirkkokunta, joka ei kuulu Suomen ev-.lut.kirkkoon.

Tervetuloa siis sunnuntaina 1.8. Loimaan seurakunnan messuun Kanta-Loimaan kirkkoon!

Su 1.8. klo 10 messu. Saarna ja liturgia Ari Pääkkönen ja kanttorina Marjukka Lehtola.