Metsämaan kinkerit Kanttorilassa

Metsämaan Kanttorila

Tervetuloa Metsämaan kinkereille Kanttorilaan!

Kinkereillä on pitkä perinne Loimaan seurakunnassa. Muutaman vuoden tauon jälkeen on taas niiden aika.
Kinkereille tuloa ei tarvitse pelätä, niillä ei enää kuulustella, vaan siellä on rento tunnelma: kinkereillä vietetään hartautta ja kuullaan lyhyt alustus, jonka pohjalta keskustellaan. Kanttori johtaa musiikkia ja opettaa uusia virsiä.
Lisäksi tämän vuoden kinkereillä keskustellaan kirkkoalueesta ja sen toiminnasta sekä muista ajankohtaisista aiheista,.

Tämän vuoden kinkereillä kannetaan kolehti oman seurakunnan nimikkoläheteille ja heidän tekemälleen työlle. Seurakuntamme onkin saanut uusia nimikkolähettejä, joihin saamme tutustua.
Ja tietysti, väliajalla rupatellaan kahvikupin äärellä.
Metsämaan kinkereitä viettävät Miia Joronen ja Marjukka Lehtola.

Kinkereille ovat kaikki tervetulleita asuinpaikasta riippumatta ja ne sopivat kaikenikäisille.